Fotoğraf ve video galerileri için Yüz tanıma / algılama PHP veya yazılım

3 Cevap php

Ben benzer binlerce kişi, nesneler, yerle şeyler çok büyük bir fotoğraf galerisi var. Fotoğrafları halkın çoğunluğu maç kendi kullanıcı hesaplarını ve avatar fotoğraflar var. Her fotoğraf için mevcut ek verilerine dayalı fotoğrafta potansiyel insanların mantıksal kısa listeleri de vardır. Ben kullanıcıların arkadaşları ve bildikleri kişilerle fotoğrafları etiketlemek için izin ancak otomatik bir süreç daha iyi olurdu.

Ben face.com Facebook fotoğraf ve kişisel albümleri için Google Picasa fotoğraf etiketleyen kimse ile entegre fotoğraf etiketleyicilerden / bulucu kullandım da aynı şeyi yapar ve ben yapmak için arıyorum tam olarak ne olduğunu.

Bir PHP komut dosyası, Google Picasa için API, face.com veya diğer tanıma hizmeti veya sunucu tarafı yüz tanıma ve / veya benzerlik fotoğrafları gruplandırma sağlayan diğer herhangi bir açık kaynak projesi var mı?

Gördüğünüz gibi Examples:, çeşitli fotoğraf paylaşım siteleri özelliği sunan, ama benim kendi sunucusunda veya kendi galeri ve etiketleme sistemine bağlamak için yeterince geniş bir şey saklanan görüntüler için bir API sağlamak herhangi var?

3 Cevap

Eğer PHP bunu gerçek zamanlı yapmak istiyorsanız, bir yol var. Çıkış the solution presented here: Bir ya da iki ay önce News.YC belirtilmiştir.

Pittsburgh Pattern Recognition, size söz olarak, bazı oldukça iyi teknolojiye sahip gibi görünüyor, ve onlar kullanılabilir bir SDK var: http://www.pittpatt.com/products/ftr_sdk/sdk_users_guide.html. Onlar da bir web demo var, bu yüzden sinsi olmak istiyorsa, muhtemelen sadece kendi demo görüntüleri yem olurdu bir şey kesmek olabilir. Muhtemelen olsa, sonunda sizi durdurmak istiyorum - daha onlarla doğrudan iletişime geçin.

Face.com göz atın. Onlar dün kendi API açtı.

PicsMatch.com göz atın! Ben onunla çok memnun oldum, ama daha basit tarama çiviler oldukça yavaştır. Düşük fiyat değer.