wampserver kullanarak benim uygulama performansı

2 Cevap php

Ben php, mysql ve xajax kullanarak bir uygulama geliştirdik. Ben her zaman ayrı ayrı tüm uygulamaları (apache, php ve mysql) yüklü ve benim uygulama (bu I kullanıcı hareketine ait responsetime çok düşük olduğu anlamına) hızlı olduğu bir kurulum üzerinde test etmek için kullanılır.

Geçenlerde apache, php ve mysql ve yüklü WAMPServer kaldırıldı. Useractions ve cevap zamanlı olarak bu noktadan itibaren (üç) önemli ölçüde artmıştır. Herkes benzer deneyimleri var mı? Ben WAMPServer için out-of-the-box ayarlarını kullanın ve benim ana bilgisayar (Vista) ve benim laptop (XP) hem de wampserver yüklü.

Herhangi bir öneriniz yararlı olacaktır. Ben php, apache ve mysql için bir paket anlaşma fikrini seviyorum ama bu performans iner demektir eğer ben değil wamp olmadan geri benim eski ayarlarına geri döner diye düşünüyorum.

Thanks, Jasper

2 Cevap

Nope, no slow down on XAMPP/WAMP. it should not be that slow: because it's your own computer.

bazı gerçek zamanlama yapmak ve gerçek rakamlar olsun. Bu yüzden hakkında geri döngü bağdaştırıcısı, ağ, tarayıcı ve olabilir.

Gerçek yazı zamanlamasını yapmak için aşağıdakileri yapın

senaryonun başlangıcına aşağıdaki eklemek

function microtime_float(){
    list($usec, $sec) = explode(" ", microtime());
    return ((float)$usec + (float)$sec);
}
$time_start = microtime_float();

Senaryonun sonunda, aşağıdakileri ekleyin:

$time_end = microtime_float();
$loadedin = (float)($time_end - $time_start);
echo $loadedin.' s<br/>';

Eğer yaş sonunda, sayfa yüklediğinizde Ardından, tüm senaryoyu yüklemek için alınan saniye zaman gösterecektir.

Büyük Apache, MySQL ve PHP üzerinde etkileri olabilecek küçük yapılandırma değişiklikleri muhtemelen olduğu gibi ben, yapılandırma dosyaları karşılaştırmak istiyorsunuz.