Php çalışmıyor thickbox link verir

2 Cevap php

Ben basit bir php echo sayfamda bir Thickbox yukarı çekmek için bir bağlantı dönmek denediğimde bir sorun biraz içine çalıştırıyorum. Temelde ne var ise:

Az olan bir sayfa gibi ifadeler şunlardır:

<?php 
    include ("display_header.php");
?>

Içeren ifadelerin her biri sadece kısa bir sorgu ve yankılanırken dışarı kullanıcı gibi bağlantı metni tıkladığında (form) ile bir satır içi Thickbox açmak için bir çapa ref ile bir bağlantı çeker bir php dosyasına işaret:

echo "<a href='#TB_inline?height=265&width=225&inlineId=header_change' class='thickbox' style='text-decoration:none; color:#990000'>";
echo "Query Result etc";
echo "</a>";

Kullanıcı sayfasındaki linke tıkladığında Yani, bir form ile bir thickbox açılır gerekiyordu. Kullanıcı verilen tıklama göndermek bölümünde, ve jquery ajax mesaj formu için yaptıkları değişiklikleri girer ve değişiklikleri görüntülemek için include deyimi ile div yeniden yükler.

Bu sayfa yüklendiğinde ilk kez çalışır, ama ben formu ve iade linke tıklayın deneyin bir kez daha hiçbir şey olmuyor. Bu benim bağlantı (yapmak için büyük bir anlaşma değil) içinde bildirimde bulunur, ama bu neden çalışmıyor ben dahil de bağlantı varsa ben sadece anlamıyorum ile div çevreleyen varsa iş gibi görünüyor php beyanı.

Herkes bazı rehberlik sunabilir? Ben parlak bir sürü insan var burada biliyorum ve ben muhtemelen sadece çok temel bir şey anlayamıyorum. Teşekkürler!

2 Cevap

Sen Events/live kullanarak bağlantıları thickbox bağlamak gerekiyor. Gibi bir şey:

$("a.thickbox").live("click",function() {
    tb_init('a.thickbox');
});

Yani onların da ajax ile yeniden veya enjekte sonra thickbox bağlanmasını kaybetme sizin thickbox etkin bağlantıları önleyecektir.

. Ayrıca $ ajax (. Veya $ yazılan ya da her neyse) yöntemi, örneğin için geri arama yapabilirsiniz:

$.ajax({
    type:       "GET",
    url:        "/ajax-content.php",
    cache:      false,
    data:       "f=foo&b=bar",
    loading:    $('.loading').html(''),
    success:    function(html) {
                    $('#ajaxContent').html(html);
                    //re-attach thickbox
                    tb_init('a.thickbox, area.thickbox, input.thickbox');
                }
});

Bu bir javascript sorunu değil, bir php sorun gibi geliyor.

Ajax olay tamamlandıktan sonra sayfa yükler ve size olayı reregistering değilken bana bir olay kaydetmek gibi geliyor. Ama javascript görmeden bilemem.