WAMP sunucu çalışmıyor

6 Cevap php

Ben. Php uzantısına sahip bazı dosyaları indirdiğiniz.

Sonra benim üzerinde WAMMP sunucusu yüklü, ama ben bu dosyaları görüntülemek mümkün değilim. Ben de ekleme / pencereleri kaldırmak programından IIS kapatmış. Yine de, ben sayfalarını görüntülemek mümkün değilim.

6 Cevap

Ben WAMP göre, sizin sunucu olarak Apache kullanıyorsanız bu küstah? Sen C:\WAMP\www sizin www klasörünü bulmak ve orada dosyaları yerleştirmek gerekir.

, Görev çubuğunda wamp sunucu simgesine tıklayın Apache gidin ve orada Testi Port 80 bulacaksınız. Bu port 80 mevcut olup olmadığını gösterecektir. Değilse, wamp tüm hizmetlerini yeniden başlatın. 80-88 değiştirin. Hat 80 Dinle bulmak, wamp sunucu Apache menüsünde bulunan httpd.conf dosyasına gitmek ve bu çalışması gerekir. Bu yardım varsa bana bildirin.

Görev çubuğundaki wamp sunucu simgesine tıklayın ve "localhost" test edin. Eğer bu çalışırsa, sayfa üzerinde "phpinfo ()" bağlantısını tıklayın. O da çalışırsa, wamp sunucu çalışıyor ve php dosyalarını çalıştırmak gerekir. Değilse, emin düzgün yüklenmiş ve düzgün başladı olması gerekiyor.

Burada kullandığım wamp sunucu.

http://www.wampserver.com/en/download.php

Ben de geçmişte bu bir kullandım.

http://www.apachefriends.org/en/xampp.html

Nasıl sayfalarını görüntülemek için çalışıyorsun? Neden tam olarak bunu yapmak için "mümkün değil" mi? PHP dosyaları temelde bir sunucu üzerinde çalışan programlar olduğunu biliyor musunuz, ve bir web tarayıcısı kullanarak kendi çıkışını görüntülemek? Eğer gerçek PHP dosyalarını (ziyade kendi çıkış) ve ihtiyaç duydukları tüm kaynaklara sahip olduğunu varsayarsak, WAMP görüntülemek için yapılandırılmış kaynak klasörün içine koymak zorunda kalacak ve daha sonra giderek onları görmek mümkün olacak http://localhost web tarayıcınızda.

  1. run koymak MMC - konsol dosya üzerinde ekleme / / item internet bilgi servisi seçmek kaldırmak ve web sitesi altında IIS kapatın

  2. Eğer geçmiş wamp / mysql selete tüm yüklü ve sadece WAMP yeniden yüklerseniz