İyi PHP Metrik araçları [kapalı]

4 Cevap php

Ben Netbeans kullanarak bir süre için PHP kodlama olmuştur ama o kod ölçümleri elde etmek için herhangi bir alet sağlamaz. Ben de daha önce SourceMonitor kullandık ama Code Analyzer ile aynı, PHP desteklemiyor.

Herkes kullanılan ve PHP kodu kod ölçümleri almak için herhangi bir alet tavsiye edebilir?

4 Cevap

Benim şirket hem statik ve dinamik olarak, yazılım kalitesini ölçmek için PHP çeşitli araçlar sunar.

SD Source Code Search Engine hızlı ve kolay kaynak kodu (örneğin, PHP ve HTML) kütlelerinin arasında arama sağlayan interaktif bir GUI. İlk kaynak kod tabanı endekslenmesi hızlı arama sağlar.

Indeksleme işleminin bir yan etkisi olarak, aynı zamanda SLOC, Yorumlar, Boşluk, cyclomatic ve Halstead tedbirler dahil olmak üzere tarar dosyalar için ölçümleri üretir.

CloneDR kesin ve atlatılan büyük yazılım sistemleri arasında kod çoğaltılamaz bulduğu bir araçtır. PHP kodu klonları bulmak için kullanılır olmuştur.

SD Test Coverage tool for PHP PHP uygulama parçası, çünkü test idam da dahil olmak üzere, herhangi bir nedenle idam edilmiş ne belirleyen bir araçtır. Bu raporu form ve kaynak kod üzerinde yerleştirilmiştir UI formda hem de kapsama bilgi sağlar.

EDIT 4/1/2011 (Gerçekten!)

SD Profiler for PHP sizin kod parçası pahalı olduğunu belirlemek için profilleme yeteneği sağlar. Biz bireysel fonksiyon organlarının ve belli bir işlevi altında çağrı alt ağaçlar zaman maliyetleri yanı sıra, çağrı grafik bilgi sağlamak, bireysel tablolar ve zamanlama profilleri için yürütme sayıları sağlamak hem sayma profilers sunuyoruz.

Daha fazla bağımlılık analizi içine dönük oluyor rağmen Eh, ben, PHPDepend söz ediyorum.

Ben birkaç ay önce aynı sorun geldi ve benim kendi yazma sona erdi. Bunu yapabilirsiniz denemek istiyorsanız download it. Bu Python 3 için yazılmış ama (bazı rasgele parantez çünkü baskı değişikliklerin meydana) python 2.x ok çalışır.

Ben bunu kaza olmaz ya eğer aradığınız budur söz veremem. Ya etrafında en kullanıcı dostu komut değildir.

Burada kapalı bir konu, ama birkaç iyi araçları bir bakış ile bir web sitesidir.

856 Quality Assurance Tools for PHP