Benim uygulama için bir PHP sınıfı kullanım raporu oluşturmak için hangi aracı kullanabilir?

4 Cevap php

Ben oldukça büyük bir nesne yönelimli php 5 proje var, ve bir değişim etki analizinin bir parçası olarak, ben proje boyunca varolan her sınıfın kullanımı üzerine bir rapor derlemek istiyorum.

Benim proje tüm dosyaları analiz etmek ve örneğin, listeler rapor çeşit üretecek olan bir araç bulabiliriz eğer bana son derece yardımcı olacağını, projede her sınıf için örneği nesnelerin her sınıf adları ve bana izin en azından kolayca ve hızlı bir şekilde bu arama.

Herhangi bir yardım mutluluk duyacağız!

4 Cevap

Çıkış nWire for PHP. Bu kodu analiz eder ve bu tür dernekler tanır. Eğer ısrar ederseniz, yine de (SQL uyumlu kullandığı H2,) onun 'veritabanına bağlanmak ve harici bir raporlama aracını kullanabilirsiniz, etkileşimli bir araç olarak değil, bir raporlama aracı olarak inşa edilmiştir, ama .

IMO Zend sadece bunu bazı profilleme araçları vardır, Yoksa onların Hızlandırıcı günlüğüne bu bilgileri tahmin edebilirsiniz.

Ya Xdebug this deneyin

Xdebug can trace your code and create code coverage statistics. Orada güzel biçimlendirilmiş raporlar üretebilir Spike PHPCoverage gibi ek araçlar vardır, ancak bu test kapsama alanı için tasarlanmıştır beri, sadece (kod örn. çizgi kullanılmaz kullanıldığında ya da bir mantıksal sonuç vereceğim .) Muhtemelen (örn. kaç kere kullanılır) daha ayrıntılı bir görünüm istiyorum.

Başka bir seçenek Xdebug içinde function trace feature kullanmaktır. Bu size gerçek çağrı grafiğin ayrıntılı bir rapor verecektir. Bu gelen en çok kullanılan hangi dosyaları belirleyebilirsiniz. Manuel veri için bir ayrıştırıcı yazmak gerekir, ama bu çok zor olmamalı.

Son olarak, statik bir çağrı grafiği ile aynı şeyi yapabilirdi. Php için mevcut bazı araçlar vardır. İşte birkaçı:

Yine, muhtemelen kullanım durumunda geçerlidir şey almak için, bu araçları çıkışında bazı ek manuel ayrıştırma yapmak gerekiyor.

Arkasında Particletree, aynı insanlar akıllı adamlar işlevsel and estetik muhteşem Wufoo sık yayınlamak ve PHP toolsets ve yarar, hangi varlık en son bırakın bunların PHP Quick Profiler. Muhtemelen söyleyebilirim, ben bu adamlar için saygı büyük miktarda var ve yaptıkları şeyler seviyorum.

İyi bir PHP profiler sık ​​sık sert gelip, ve PQP kesinlikle ben genelinde geldim iyi olur. O dedi, neredeyse tüm various application frameworks, aksi profilleme sistemi, mütevazı veya çeşit var, ama hiçbiri yaklaşık olarak derinlemesine ve yararlı olarak bir PQP. Ancak, genellikle çerçeve profil araçlar daha fazlası otomatik koduna bağlantılı olduğunu bulmak ve çerçevenin standart kütüphaneleri kullanmak ise o zaman (bu kesinlikle {[ile olduğu profil aracı ile çok daha az uygulama yapmak gerekir (5)]}). Ama güç ve flexiblity extra bit PQP büyük olduğunu istiyorsanız.

Eğer iyi bir şey bulursan bana haber ver - Onu görmek isteriz!

Jamie