Joomla ile özel alan

2 Cevap php

Özel etki hizmet sağlayan Joomla 1.0.x için herhangi bir güzel bileşeni var mı? Ne arşivlemiştik çalışıyorum benim servisine abonelik satmak ve yourcompany.myservice.com ve hatta example.myservice.com gibi özel adresler dahil olmak üzere özel marka sunmaktır. Herhangi bir işaretçiler? Ben uzun bir süre için zaten Abonelikleri kendilerini satıyorum, bu yüzden soru etki kısmında özel olduğunu - apache vhosts / dns ayarları / ne olursa olsun, dinamik yönetmek için nasıl.

2 Cevap

Joomla 1.5 sürümü ile taşındı beri bu 1.0 için istediğinizi bulmak zor olurdu. Ben 1.5 geçiş tavsiye ederim.

Kolayca çok etki alanı yeteneğini kendiniz alabilirsiniz. Öncelikle tüm alt etki IP'ler aynı seti gidermek emin olmak gerekir. (*. Yoursite.com)

For 1.0 you could probably get away with just plugins, but you might need to edit the core. If you use a plugin, say a system plugin, in the plugin you can check for the HOST header.

örneğin:

$host = $_SERVER['HTTP_HOST'];

Bu itibaren, Sen aynı zamanda bileşenlerin içinde, modülleri vb kontrol yapabilirsiniz özel ayarlar / parametreler vb dayandırmak

Bir örnek, farklı bir şablon yükleme olacaktır. Konak bir alt etki alanı ise, o alt etki alanı için özel bir şablon yükleyin.

Bu aslında eklentileri ne yükler kontrol edebilirsiniz olarak 1.5 ile yapmak çok daha kolaydır.

Sen apache yapılandırma değiştirmeniz gerekmez. Alan adı örneğin göre birkaç (şablonu da dahil) Joomla yapılandırmayı seçebilirsiniz Eklentiler ve veritabanı vardır Joomla Multisites (Gerçekten 1.5 geçmeyi öneriyoruz btw.)