PHP ile Skype üzerinden bir SMS gönder

3 Cevap php

Herkes skype üzerinden bir sms göndermek için PHP kullanarak herhangi bir deneyimi var mı

Ben web sitesi kapalı kullanıcı bir formları kullanmak ve bir istek yapmak için bir SMS göndermek istiyorsanız onlara bir seçim vermek istiyorum. Öncelikle bunu bir SMS göndermek gerekiyorsa, müşteriler bilgisayarda Skype availabillity kontrol etmek zorunda kalacak. O web sitesine açtığında zaten veritabanında kullanıcıların cep telefonu numarası var.

Belki, JavaScript ve PHP kapalı bir arada kullanmak zorunda?

Ben Skype call.php komut sahip olduğunu görüyoruz, ama kullanılacak olması gerekiyordu nasıl anlamak için görünmüyor olabilir. Ve ayrıca sms mesajları göndermek için ajust nasıl.

Herkes bana bazı işaretçiler verebilir, bu yararlı olacaktır.

Skype kapalı kapalı ise o zaman herkes bana aynı hedefe ulaşmak için sağlayacak web sitesinde uygulamak için iyi bir sms servisi biliyor?

3 Cevap

Windows üzerinde PHP çalıştırıyorsanız ediyorsanız, Skype4COM ile arayüz COM wrapper for PHP kullanabilirsiniz. Ben henüz denemedim, ama Skype4COM belgelerinden örnekler aşağıdaki, bu çalışması gerekir:

$skype = new COM("Skype4COM.Skype");
$skype->sendSms("+1234567890", "SMS text goes here");

Ancak, bu sunucu üzerinde çalışan Skype örneğini kullanabilirsiniz. Bu istemci tarafı JavaScript kullanarak istemci makinede çalışan Skype örneği ile arayüzü için kesinlikle imkansızdır. Bazı temel aradevre MSIE ve VBScript ile yapılabilir, ancak sınırlı değildi çok güvensiz olurdu, çünkü ben, bu şekilde işlevselliği de çok sınırlı olacağını düşünüyorum.

hayır, php onunla müşterilerinizin adet erişemez, bir sunucu tarafı komut dosyası dilidir. ve i javascript den skype aramak mümkün şüpheliyim ...

DOĞRU .. Ancak, bu sunucu üzerinde çalışan Skype örneğini kullanabilirsiniz.

DOĞRU DEĞİL .. Skype istemci tarafında JavaScript kullanarak istemci makine üzerinde çalışan örneği ile arayüzü için kesinlikle imkansız

^ Javascript ajax vasıtasıyla, cehennem bile bir görüntü etiketi çağrı gömerek javascript kullanarak OLMADAN sunucu tarafında arama yapabilirsiniz sunucu çağrıları yapmak CAN javascript istemci tarafında!

yani. img src = "myskype_server.com / announcestatus.php? session = 23eedwrwe23323 & status = ipotek belgeleri inceleyen"

announcestatus.php // connect to server actually running skype //do a series of security checks // connect to the actual windows pc running skype (It's host name can be fixed by using a service like www.dyndns.com) //

Herkes özellikle ilgilenen varsa, ben bunu uygulamak ve onu göndermek için kullanılan titrek kodunu paket olabilir.