Hiç yakın gelecekte veya tam teşekküllü bir statik olarak yazılan cepten dil haline PHP olacak?

6 Cevap php

Ben bu noktada bir tam teşekküllü statik yazdığınız cepten dile yapmak için PHP dili geliştirme ekibinin niyet olup olmadığını merak ediyordum. Bu konuda herhangi bir fikir?

Edit:
To add to that: Will this be a performance hit for a non-compiled language? Or are there similar purpose scripting languages that have these capabilities already?

Edit 2:
I meant statically in stead of strong typed; adjusted. Thank you Daniel Pryden for the heads up.

6 Cevap

Dikkatli. "Strongly typed" farklı kişilere farklı şeyler anlamına gelir belirsiz bir terimdir. "Statically typed" çok özel bir şeydir. Siz "strong dynamic" (örneğin Python) ve "loose static" (örneğin C, tip cinaslı ile) sistemleri olabilir.

Burada tepkilerin çoğu PHP hiç bir statically typed dil haline gelecek eğer soruyorsun üstleniyor. Ben diğer yanıtları ile katılıyorum - PHP hiç bir statik olarak yazılan bir dil olacağını highly unlikely olduğunu.

Ancak, PHP de şu anda çok güçlü, ya yazdığınız değil. "Otomatik tipi dönüşüm" herhangi bir dilde, IMHO kötü özelliklerinden biridir. PHP Hiç bir strongly typed (yani "ses" tip sistemi ile) olacak olmadığı gibi dynamic language - Evet, tam bir imkansız değil. Ama ben nefesimi tutuyorum olmaz. PHP toplumun çoğu bile zaten farkı anlamıyor Özellikle, ne anlamı olurdu?

Hiç şansınız yok. Yeni bir dil yaratmak: size ne yapıyor olurdum temelde çünkü Ruby içine C # çevirmek için bir plan yok gibi. Noktada, güçlü yazarak ve OO daha doğal daha iyi değil: sadece farklı.

Eğer güçlü bir yazdığınız OO dil istiyorsan, Java, C #, hatta Scala veya hatta C + + önerebiliriz.

Note: PHP desteği nesneleri yapar ama, diyelim ki, gibi her şey bir nesnedir Smalltalk sıkı bir OO dil değildir. Onlar non-OO (ilkel) türleri gibi hatta Java / C # / C + + tamamen OO değildir.

Hayır, hiç kesinlikle yazılı olmayacak. Bu artık PHP denir olmamalıdır tamamen farklı bir dil, çevirmek istiyorum.

Dahası daha, ben PHP ekip üyelerinin kafasında içine bakmak değil, bu yüzden onlar gerçek niyet hakkında bir şey söyleyemem.

Kesinlikle bu soruyu cevaplamak için hiçbir yolu yoktur. PHP, çoğu dilde aksine, hiçbir açık yol haritası ya da gelişim süreci vardır.

PHP projeye katkıda bile çekirdek geliştiriciler herhangi bir doğruluk PHP ile herhangi bir sonraki sürümünün program veya özellik seti söyleyebilirdi. Politikaları olan karşı bile bu politika yazılmamış - bu PHP korur gevşek toplum tarafından paylaşılan bir söylenmemiş kültürünün daha fazla bulunuyor.

Yani ya da güçlü yazma gibi herhangi bir özel OO özellik PHP uygulanacak eğer zaman hakkında tahmin kimsenin kadar iyidir.

Eğer PHP ekibinin niyet bilmek istiyorsanız, onların toplantı notlarını kontrol edebilirsiniz:

http://www.php.net/~derick/meeting-notes.html

Bu size yavaş gelişme nasıl olabilir bir fikir verir, 2005 yılında geri döndü. Adlandırılmış parametreleri gibi bazı şeyler, delegeler yararlı olacaktır, ama onlar bunu yaparken olmayacaktır söylüyorlar. PHP arzu edilen değişikliklerin bir çok yapılıyor, ama hayır, bu kesinlikle yazılı bir veya kesinlikle OO dil haline gelmeyecek.