PHP veri erişim kodu yazma

2 Cevap php

Ben de bazı backend çalışır bir arayüzü geliştirici duyuyorum. Ben php bütün bir web uygulaması yazmak istiyorum. Her nasılsa benim arka uç takım cehennem bükük EJB, Struts vb kullanarak üzerinde ..

Php kullanarak değil onların neden bu -> ". It php vb sorguları olan veri erişim kodunu yazmak için tavsiye edilmez backend daha iyi daha güvenli EJB yazılır." Bu satırlar boyunca ya da bir şey .. .

. Yıldır ASP.net içine yapılmış - Ben esas Net arka plan gelir. Ben PHP geldiğinde bir acemi ve EJB hakkında hiçbir fikrim yok.

Ben ne söylediğini hakkında kafam karıştı. Kenara arkaplanı için kullanılacak olan soru, doğru diyorsun nedir? Sonra nasıl erişim bilgilerini, tamamen PHP kullanan web sitelerini do?

Birisi bütün bu backend karışıklığı anlamakta bana yardımcı olabilir?

Oh evet .. kullandığımız veritabanı MySQL.

2 Cevap

Şahsen ben bir tek bir mantıksal bir yerde benim sorguları tutmak istiyorum. PHP ile yanlış bir şey yok onlar kötü geliştiriciler ise, sadece kadar bulanık alırsınız.

Güvenlik için olduğu gibi, bu kod sağlam olmasına ve başka bir dil olduğu kadar aynı sabitlemek için geliştirici olarak size kalmış.

PHP yeterince güvenli değil çünkü arka uç yazmak için başka bir dil kullan? Bu saçmalık. Kötü programcılar, kötü kod üretmek onu suçlamak dil değildir. Eğer iyi güvenli kod yazmak ise o seçtiğiniz hangi dili önemli değildir.