Nasıl bir PHP uygulama çalışması için bir anahtar gerektirir yapabilir?

3 Cevap php

Yaklaşık 4 yıl önce ben Üyeliğine pro adında bir php ürünü kullanmış, bu yalan için eklentileri 30 farklı ödeme işlemcileri, kullanıcıların bir ödeme ödemek ve erişmek alacağı otomatik bir üyelik sitesi kurmak için kolay bir yol olan olan bir üyelik script Belirli bir alan.

Komut http://www.ioncube.com/sa_encoder.php ödemesiz script kullanarak kullanıcıları, bu komut dosyası üzerinde kullanılacak bir etki alanı kayıt olduğunu requered önlemek için ioncube kullanılan, daha sonra dosyaya girmek için bir anahtar verildi olur sistem / script çalışması yapmak.

Şimdi ben söz komut, onlar sadece idi dahil sayfaları 1 tp küçük bir bölümü olurdu, ioncube encoder sadece sabit kodunu görmek için yapar biliyorum, böyle bir görevi yapmak için bilmek isteyen am şifreli ve aynı zamanda, o kıracak ve senaryonun sahibi listesinde size etki koymak ve geçerli bir anahtar vermediler ek olarak bu iş olmaz o kod parçası olmadan farklı bir komut dosyası kullanmak için çalıştı domain işe yaramaz.

Oralardan sunucuya size gönderilen anahtar şarttır ve bunun üzerinde, ya da muhtemelen bu bile yapmadım etki alanı adı için geçerli olduğunu kontrol şifreli kod, belki anahtar sadece uyumlu olduğunu doğrulamak olacağını fark domain script daha büyük olasılıkla ne yaptım ki, oldu.

Asıl soru, nasıl bir komut dosyası şifreli kısmını gerektirebilir yapacak nerede burada? Ben bir senaryo yapılmış ve üstünde küçük bir kısmını şifreli olsaydı, bir kullanıcı kolaylıkla sadece şifreli kısmını çıkarın ve şifreli olmayan kısmı ne yaptığını anlamaya ve çalışmak için bunu düzeltmek mümkün olacaktır gibi görünüyor. Herhangi bir fikir?

3 Cevap

fever benzer bir modeli var, sen kayıt yazılımı (aynı zamanda PHP) indir, daha sonra bir etkinleştirme anahtarı olsun. Bunu (sonlarına doğru) demo video nasıl çalıştığını görebilirsiniz.

Eğer kaynak kodu veriyoruz eğer, sen içeri koymak koruma / güvenlik kopya olursa olsun dışarı yama gelen programlama bilgisine sahip birisi önleyebilirsiniz yolu yoktur

Aklıma bir şey bir C / C + + derlenmiş program veya PHP uygulaması lisansını doğrulamak için için çağırdığı uzantısı dağıtmaktadır. Bu derlenmiş bölümü daha sonra telefonu ev, vb Hatta o kolay olsa aşılabilir olabilir.

Bu benzer soruların diğer bazı fikirler görebilirsiniz:

Eğer kodu veriyoruz eğer temelde her zaman sonunda kırılmış olabilir giderek karmaşık kopya koruması, koyarak bir silahlanma yarışı içindeyiz. Sen çok çaba buna değer nasıl karar gerekecek. Ben şahsen çok çaba yatırım olmaz.

Bunu yapmanın değil, mükemmel bir yoldur, ancak kodu gizlemek ve sahte zor bir değer döndürür, sunucu üzerindeki bir sayfayı çağırmak için bir kodlayıcı kullanabilirsiniz. Bu yoğun sunucu olurdu, ama ne istediğinizi yapabilirsiniz. Siz zaman karıştığını şey yapmak isterim. Sık sık kodunu güncelleniyor.

Ben birden fazla yol yapmış gördük. Sadece herhangi bir yazılım yöntemi hakkında birileri ona çalışmak için yeterli ilgi olup olmadığını atlanabilir düşünüyorum. Biz sigara barındırılan ürünleri şifrelemek ve bir USB donanım dongle ile yedeklemek için ioncube kullanın. O kırık olabilir? Evet. Ama, insanlar temelde dürüst. Ben komut dosyası için ödeme insanları tutmak için yapmanız gereken şey için insanlar beklemek istemez yeni özellikler ile sık güncellemeleri çatlak ve serbest bırakmak için bir ağrı yapmak olduğunu düşünüyorum. Fiyat çok yüksek değilse, insanlar sadece yerine çatlama bunun için ödemeye karar olacaktır.