Nasıl PHP ile EC2 tabanlı uygulama sunucudan özel bir Windows 2003 sunucu üzerinde MySQL veritabanına bağlanabilirsiniz

1 Cevap php

PHP ve MySQL kullanan bir web uygulaması geliştirmiş ve tek bir geliştirme sunucudan cezası yürütüyor. Ben şimdi şeyler biraz ayırmak ve almak ve işlem dosyalarını yükledi olacak Amazonlar bulut içinde bir uygulama sunucusu yerleştirmek istiyorum. Veritabanı adanmış sunucu üzerinde kalmaya devam ediyor ama EC2 örneği tarafından erişilebilir olması gerekir.

İşte ne kadar denedim ...

PhpMyAdmin ben ayrıcalıklar tabloya yeni bir kullanıcı ekledim. Ben ana bilgisayar adı, yeni bir şifre ve INSERT SELECT ve UPDATE imtiyazlarının olarak AWS gelen o elastik IP adresini verdi.

Mysql_connect ile bağlarken benim EC2 tabanlı uygulama sunucusu üzerinde PHP ben bu kullanıcı adı, şifre ve mysql sunucunun konumu alan adı (example.domain.net dahil)

Ben SELECT ve yankı veritabanından bazı sonuçlar ancak aşağıdaki hatayı almaya çalışır basit bir test sayfası var -

Could not connect to MySQL: Can't connect to MySQL server on 'example.domain.net' (4)

Bu ne demek olabilir, ben cevapsız ne tür başka sorunlara neden olacağı EC2 içinde bunu yapmak için çalışıyor gibi başka sorunları vardır?

şerefe bütün

1 Cevap

Yapmam gereken tek şey erişime izin vermek için veritabanı sunucusu üzerinde port 3306 açmak oldu çıkıyor. Denetim Masası'na giderek yaptım -> Windows Güvenlik Duvarı -> Özel Durumlar -> Bağlantı Noktası ["SQL", 3306] ekle

Şimdi o inşaat büyük!