E-posta bildirimleri doğrudan cevaplar nasıl yönetileceği

4 Cevap php

Ben e-posta bildirimleri cevap yönetmek için en iyi yolu nedir bilmek istiyorum.

örn. Kullanıcı bir e-posta bildirimi almak ve bunun yerine web sitesinde gidin ve cevap için bir linke tıklamanız zorunda o doğrudan e-postaya cevap verebilir.

4 Cevap

Benzersiz her mesajı tanımlamak için Message-ID başlık alanını kullanın. Bu mesajı bir cevap varsa, istemci cevap mesajında ​​In-Reply-To başlık alanında o mesaj kimliği koymak gerekir. Daha fazla bilgi için RFC 2822 bakınız.

Hiç iyi bir yolu yok. Eğer yanıtları ile ne yapmak istediğinize bağlı olarak, siz de thunderbirds mesajı filtreleri ;) onları ele verebilir.

Konuyla içine benzersiz bir tanımlayıcı veya tespit ve böylece yolluyoruz bildirimin gövdesini koydu Bir kullanıcı e-posta ile cevap geldiğinde doğru email sınıflandırır.

Dan php pop3 istemci sınıfını pick up: php ile sopa istiyorsanız http://www.phpclasses.org/browse/package/2.html ya da başka bir müşteri bulmak ve sonra sadece mesaj yanıtları ayrıştırmak ve bunları işlemek / sınıflandırmak istediğiniz ancak.

Konu satırında bir kimliği ve kimlik doğrulama belirteci sopa.

Procmail ile işleyebilir bir komut dosyası içine boru onu

Öğrenme egzersiz olarak drupal modülü http://drupal.org/project/mailhandler posta işleyicisi için php kodu ve Dokümantasyon okuyabilir. Bu e-posta kabul ve talimatlar gibi komut dosyası arar.

Mesajı id denetleme hakkında yukarıdaki sorunun cevabı da çok geçerlidir.