Google Cal kullanarak Takvim arabirimi uygulamak için en iyi yolu, olayları beslemeleri?

4 Cevap php

Ben tüm öğrenciler için hesaplarını içerecek bir hayvan projesi olarak benim okul için bir site inşa ediyorum. Ben aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır ki, her öğrenci için bir takvim görüntülemek istiyorum:

  • Birden fazla Google Takvim beslemeleri olayları almak gerekir. XML, ICAL veya HTML yem ya uyumluluk yapacağız.

  • Onlar kökenli beslemeleri dayalı farklı etkinlikler için farklı renkler vermek gerekir.

  • "Testi:" kırmızı olacak, ve ile başlayan tüm olayları "son gün:" mavi olabilir takvim de başlayarak tüm olaylar gibi olay başlıklarında certains etiketleri dayalı farklı renkler verebilir eğer güzel olurdu.

  • Arayüzü güzel, ama basit olmalıdır. Bu uygulanması kolay olmalı ve JavaScript üzerinde hiçbir bağımlılık iyi olurdu. Tercihen, PHP üzerinde sadece çalışacak.

  • Bu takvimin 3 görüşlerini sunmak gerekir: Ay, Hafta & Gündem

Ben gerekmez özellikleri şunlardır:

  • Yeteneği yaz (takvimler can / olmalıdır salt okunur)
  • Çoklu-günlük olaylar veya yinelenen olaylar
  • Linkler veya olayların içine html içerik

Ne bu uygulama için basit önceden yapılmış bir çözüm olurdu? Şu vea, ben FullCalendar gibi çeşitli çözümler ve Plans Website listelenen çeşitli çözümler çalışıyorum. Onlar daha fazla desteklenen, veya javascript gerektiren, ya da ben gereken tüm özelliklere sahip değilsiniz değil ya çünkü Ancak, bunların hiçbiri, mükemmel. Ben de GWT-cal plugin kontrol edeceğim, ve Zend Takvim GData çerçeve, ancak bu herhangi deneyimleriniz üzerinde herhangi bir geri bildirim iyi olurdu.

Birisi bu çalışma almanın en kolay yolu önerebilirsiniz?

4 Cevap

Tamam yorumlarına kelime limiti gülünç düşük ve rahatsız edici olduğunu, bu nedenle iki yorum gönderdi ve hala söyleyecek fazla sahip sonra, ben sadece bir cevap göndermek için karar verdi. Üzgünüm ...

Evet, GCal mükemmel, ama ben elle nik beslemelerine abone benim okulun teknolojik meydan öğrencileri güvenemeyiz. Yani ben insanların derslerin bir listeden seçin ve otomatik olarak özelleştirilmiş bir olay besleme alabilirsiniz bir site sunmak istiyorum.

Sağ şimdi, ben her ders için ayrı ajandalar sahip ortak bir Google Hesabı yaparak giden bir kaba bir uygulama var. Sonra bazı url kandırmaca, ben belirli bir kullanıcı için geçerli sadece takvimlerde takvimin özel bir salt okunur sürümünü veren özel bir iframe embed. Bu Olayların ve malzeme e-posta bildirimleri istediğinizde muhtemelen sorunları yükseltmek ve ayrıntılı olarak Google Takvim API gitmek beni zorlayabilir. (

Eğer http://stackoverflow.com/questions/1504398/is-there-anything-wrong-with-the-way-im-implementing-a-calendar-on-my-site benim diğer soru kontrol ve bazı geri verebilir?

Eğer gwt-cal kontrol etmelisiniz. 0.8.x versin sadece gün / hafta görünümünü sağlar, ancak 0.9.0 şube devam eden bir ay manzaralı Gündem görünümü uygular.

Her şeyden önce, GWT-cal bu Java, PHP değildir. İkincisi, neden JavaScript ile çalışmak istemiyor musun? Google Takvim'den tüm ithal ise neredeyse tüm talep edilir ve kullanıcı hesaplarının ve bu tüm işleyebilir Son olarak, neden Google Takvim kullanmayan?

Ben projeyi anlamak şekilde tüm öğrenciler birçok farklı takvimler görüntüleyen bir sayfa yapmak veya her öğrenci bir işaret var ve onların takvimi görüntülemek ya çalışıyorsunuz olduğunu. Bu doğru mudur?

I kurmak (veya bulmak) da / GCal/iCal/Outloook/30boxes olarak abone böylece seçilen iCal, yeni bir yayın oluşturmak için bir araya beslemeleri karışımları bir uygulama olur ...

Eğer hala bir görüntü istiyorsanız WebCalendar deneyebilirsiniz.

IIRC bu tür bir şey için bazı Drupal modülleri de vardır.