Soruları itin ve yardımcı

2 Cevap php

Hay çocuklar, ben 'itme' teknolojisi hakkında okuma içine arıyorum, ama ben yanlış bir şekilde duymuş olabilir düşünüyorum. Ben bu konuda bilmeniz gereken ilginç şeyler var mı? Nasıl PHP yapılabilir? PHP yapılabilir? Itme arkasında genel bir fikir nedir?

Teşekkürler

2 Cevap

Sen bakmak gerekir bu http://en.wikipedia.org/wiki/Comet%5F%28programming)

http://www.zeitoun.net/articles/comet%5Fand%5Fphp/start

Comet, onu istemek için müşteri için herhangi bir ihtiyaç kalmadan istemciye veri göndermek için web sunucuları sağlayan bir programlama tekniğidir. Bu teknik klasik AJAX daha duyarlı uygulamalar üretecek. Klasik AJAX uygulamalarında, web tarayıcısı (istemci) sunucu veri modeli değişmiş olduğunu gerçek zamanlı olarak haberdar olamaz. Kullanıcı (bir bağlantıya tıklayarak örneğin) bir isteği oluşturmanız gerekir ya da periyodik bir AJAX isteği sunucuya sağa sola yeni verileri almak için gerçekleşmesi gerekir.

Bu sorta PHP yapılabilir, ancak ölçekleme ile bazı sorunlar vardır. Ölçeklendirme çok önemli değilse, o zaman sadece hemen dönmez bir sayfa olan bir sözde-kuyruklu yıldız istemci oluşturabilirsiniz.

Reddi, ben çalışmak - Eğer biraz daha iyi terazi şey arıyorsanız, size (gibi WebSync On-Demand tam bir comet server almak zorunda, ya da bir SaaS çözümü ile gidersiniz ya orada).