XBOX Arkadaşınızın Listesi kapma ilgileniyor

2 Cevap php

Ben (http://live.xbox.com/en-US/profile/Friends.aspx) Belirli bir Gamercard XBOX arkadaş listesini almak istiyorum ve benim site için bir widget görüntülemek olacaktır.

Ben sadece bunu iPhone apps bir sürü olduğunu biliyorum, ama ben bir iPhone olmadan, web üzerinde yapmak istiyorum.

Bir RSS beslemesi bir yerde ben kullanabileceğiniz varsa ben ayrıntılarını kazımak ya da böylece herkes live.com için cURL üzerinden ya giriş için bir PHP sınıfı biliyor mu.

Any help would be greatly appreciated! Thank you

2 Cevap

Microsoft, Xbox.com web sitesinin ekran kazıma frowns. Eğer çok fazla veri kazımak ekran varsa, engellenen IP (ler) (gerçi, ben açıkça hizmet veya nasıl aktif olarak IP adreslerini bloke şartlarına göre yasak olduğunu bilmiyorum almak olasıdır; bu sadece onlar could).

Orada Xbox.com oyun verilerin çoğu için is bir topluluk XML API, ancak genel kamuya açık değildir. API erişmek için, Xbox Toplum Geliştirme Programı (XCDP) üye olmanız gerekmektedir. Üyelik ücretsiz, ama ben bir program şu anda yeni üyeleri kabul ettiğini bilmiyorum, ve ben program için bir kamu web sitesi olduğunu bilmiyorum.

Bildiğim kadarıyla açık bir API var ne de Live'da içine gerçek bir plaj olan oturum gibi kolayca veri hurda olabilir - bu formu göndermeden önce javascript ile bazı veriler manipülasyonlar yapar. Eğer giriş istiyorsanız Yani hiçbiri kolay değildir, kendi js motoru algoritmasının js çatlak ya da çalıştırmak için ya da gerekir. Ben bir süre önce yapıyor denedim ve vazgeçti.