Beanstalkd PHP ile uyumsuz işlem.

1 Cevap php

Eğer [http://kr.github.com/beanstalkd/] için beanstalkd kullanarak tavsiye ederim

PHP asenkron işleme?

Ben bu lib kullandı kimseden, bazı geribildirim / yorum artılarını eksilerini gerekir.

Teşekkürler,

1 Cevap

Ben üretimde Sihirli Fasulye kullandım, ve aynı zamanda test içinden basit mesajlarla milyonlarca attı ise - genellikle en-kütle, ancak üretim sistemi şirket sol kadar bunun üzerinden koymak 100,000 görevleri üzerinde vardı. Yine de on milyonlarca artık be hangi durumda, çalışıyor olabilir - ya da daha fazla, onlar planlanan vardı gibi, daha fazla kullanmak olduğunu uzun olsaydı.

Mükemmel noktaları bir dizi var gibi ben bunu tavsiye ederim.

  • adlı tüpleri teslim ediliyor işlerini sınırlamak için kullanılabilir. Yalnızca) belirli bir sunucuda depolanan yüklenen dosyalar için yararlı - Ben bir işçi çalıştıran nerede olacağını sınırlı makine hostname dayalı bir tüp izlemek.
  • Gecikmeler gelecekteki olayları ayarlamak için kullanılır
  • O bana düştü asla olsa sunucusunun son sürümleri de, sebat vererek, bin-günlüğü desteklemek.

Ben bunun üzerinden koymak benim ilk görev görüntü işleme - ve bir Apache / mod_php sürecinin dışında bu işi bana (Websunucusu üfleme) sunucuyu etkilemeden büyük resimleri yeniden boyutlandırmak için izin verdi. Sayfa yükleme sonra yenilenir vardı önce hafif yüklü sıra ile, o minik yaratmıştı.

Ayrıca uyumsuz işlenmiş olabilir diğer birçok potansiyel görevleri vardır.

Böylece yeniden iş çalıştırmak için kuyruğa geri koymak değildi sağlanması, iş 'bury'ed olabilir, böylece herhangi bir hata yakalandı ki ya - Ben hiç vardı sadece sorunları işçiler olaysız tamamlandı emin edildi (ve yine işçi çökme var).

PHP uzun soluklu süreçler için daha az uygun olduğu gibi işçileri de açık bellek yeniden olması da yararlı olabilir.