Onlar büyük harfle doğru böylece halkların adları sabitleme Öneriler

4 Cevap php

Web sitemizin kullanıcılar genellikle isim ve adres bilgileri için çöp bir sürü yazın. örneğin, tüm CAPS, küçük harf vb

Biz onlar için davayı düzeltmek eğer çok daha iyi görünüyor, ama herkes bunu yapmanın iyi bir yol önerebilirsiniz. Basit bir yaklaşım sadece kendi adına her kelimeyi yararlanmak için, ancak bazı isimler ile uğraşırken bu başarısız olur. İşte birkaç örnek ...

  • Bob McDonald
  • sarah o'connor
  • MR PETE SMITH

ve burada ben onları dönüştürmek istiyorum ne

  • Bob McDonald
  • Sarah O'Connor
  • Mr Pete Smith

Eğer yardımcı olur PHP kullanıyorum.

4 Cevap

Bunu yapmak için, ya da daha spesifik olarak koymak için doğru bir yolu yoktur, seçtiğiniz her yöntemi yanlış olacaktır.

Bazen O'Connor alışıldığı O'Connor olarak sahibi tarafından dile olacaktır. Veya alternatif birisi tersi aslında Oconnor, ya da ne zaman O'Connor olduğunu kabul olabilirdi. Bazen McDonald Mcdonald olduğunu. Sen yasal olarak tüm harfler küçük olan isim "bob smith" olabilirdi.

Ben only yapardım düzeltmek İlk Harf Kapitalizasyonu ALL-CAPS değiştirmek olduğunu düşünüyorum. Çılgın bir isim istedim karar birinden kir heceleme ayırt etmek için hiçbir yolu yoktur çünkü aksi takdirde, sadece, yalnız bırakın.

Olarak en bırakıyoruz. Kullanıcılar doğru isimlerini yazmak için kendilerini yeterince saygı yoksa, neden bakım gerekir?

Işlem sonrası isimleri bir altprogram yazmak, o söyledikten sonra, bazı yerde davalarını olacaktır.

  • "Von" gibi non-capitalizable kelimelerin hariç kelimelerin ilk harfleri büyük harflere
  • Özel desenler ve özel güncelleme uyumlu kelimelerle (kelime "MC" ile başlıyorsa, örneğin üçüncü harfini büyük aramak)

Nedeniyle sorunun karmaşıklığı sana düzeltme algoritması çalıştı sonra isimleri manuel düzenleme başvurmak zorunda düşünüyorum. Bir kullanıcı kayıtları, adı daha sonra bunu kontrol ve kullanılan ve belki fatura ve parsel etiket üzerinde basılı alır önce ihtiyaç olarak güncelleme bazı ılımlılık sıraya eklenir sonrası işlenmiş olduğunu. Eğer eminseniz tabii, sen ne yaptığını biliyor.

Ve tabii ki, kendi adının ortasında bir harfle benim gibi insanlar var. Eğer 'doğru' denerseniz bana hakaret edeceksiniz. Gibi 'Geliştirici Sanat' insanlar doğru isimlerini yazmak için kendilerini yeterince saygı yoksa, bunu düzeltmek için iş değil, dedi.

Sen ne istiyorsun için size yakın almak için PHP $name = ucwords(strtolower($name)); kullanabilirsiniz.