Neden pecl_http gibi PECL eklentilerinin Windows ikili artık var?

4 Cevap php

Windows üzerinde çalışan bir PHP proje üzerinde çalışıyorum ve başlıklarını ayrıştırma gibi pecl uzatma yaptığı tüm güzel şeyler yapmak için cURL ve yeniden icat tekerlek ile çalışma yerine pecl_http kullanmak edebilmek için çok çok kullanışlı olacaktır ve benzeri.

Her yerde ben (PHP site dahil) okumak pecl_http için Windows ikili herhangi bir PHP kurulumu ile artık olmasıdır. Ben neden her yerde herhangi bir açıklama bulamıyorum. Ayrıca, http://pecl4win.php.net/ yaş için aşağı olmuştur ve ben sadece pecl4win proje ölmüş olduğunu varsayabiliriz.

Herkes bir pısırık bir ortamda çalıştırabilirsiniz pecl_http için herhangi bir güzel alternatifler varsa ne ve ne hakkında hikayesini biliyor mu?

4 Cevap

Bu deneyin:

First, download the PECL module from the php website : PECL 5.2.2 Win32 binaries.
Then unzipp it and copy the file php_http.dll in your PHP extension folder.
Now edit your php.ini file (c:\WINDOWS\php.ini) and activate the module :
extension=php_http.dll
Restart apache and check the installation using phpinfo.

** EDIT: ** Link: PECL 5.2.6 Windows Binaries

Source

Ben onu ilk kez cevapsız eğer bu sayfaya yeni bir güncelleme olup olmadığını veya emin değilim. Ancak geçerli Windows Çiftlerin altında okuyan bir not var:

Note: The PECL package will not be released for this version. The 5.2.6 PECL package does however work with this release

(Gönderen: http://www.php.net/downloads.php)

For some reason I only noticed the first part, to the point where I'm almost SURE the second sentence wasn't there when I checked the first time :). Not to worry, effectively this means I can use the PECL package from the 5.2.6 release of PHP. (http://museum.php.net/php5/pecl-5.2.6-Win32.zip)

Cevaplar için teşekkürler çocuklar, büyük bir yardım oldu.

Cheers Iain

Belki de bir PEAR modules size yardımcı olabilir? ARMUT modülleri PHP uygulanır, bu nedenle her yerde yüklemek herhangi bir PHP üzerinde çalışacak (teorik olarak).

Pyrus (PHP 5.3+) ya da düz eski PEAR için kurulum talimatları.

Ben bir WAMP kurulum için, http://downloads.php.net/pierre/ de bu sitede php_http.dll bulundu ama apache server dll yüklenirken bir istisna atma tuttu. Ama yukarıdaki linkten dll yükleyerek para cezası başlatmak için apache server var.

sfr-fresh.com/windows/www/pecl-5.2.6-Win32.zip