Kullanıcı Profili Raporu oluşturmak için Salesforce PHP API kullanarak

2 Cevap php

Tüm kullanıcı izinleri bir güvenlik denetimi yapmak için arıyorum. Ben Salesforce yeni ve başlamak için nerede biraz karışık ama raporu oluşturmak için Salesforce PHPToolkit 11 API kullanabilirsiniz düşünüyorum.

Salesforce Kur Under:

Administration Setup -> Manage Users -> Profiles -> Profile Names

Eğer her kullanıcı adına tıklarsanız ayarladığınız izinler ve kullanıcı gerçekleştirmek için izin eylemleri görebilirsiniz. Bu kullanıcı için tüm izinlere sahip tüm kullanıcılar için bir excel raporu oluşturmak için bir yol istedi.

Örnek:

User Name | Can view Case | Can edit case | Can delete case | etc...
phill             yes            no               no           x...

ve benzerleri.

Ben Salesforce ben profili üzerinde üst düzey bir rapor çalıştırabilirsiniz olduğunu görüyorum ama her kullanıcı için detaya gerek.

Herkes her önce bildirdiği bu tür yapılır mı? Bu konuda herhangi bir yardım büyük olurdu.

Thanks in advacne, --Phill

2 Cevap

Sadece her kullanıcı kapmak ve perma bu kullanıcıyı katılmak için bazı soql ile sorgu komutu çalıştırmak mümkün olmalıdır.

Docs Çıkış (http://www.salesforce.com/us/developer/docs/api/Content/sforce%5Fapi%5Fcalls%5Fsoql%5Frelationships.htm)

Eclipse eklentisi kesinlikle çalışır. Bu başlamanıza yardımcı olmalıdır. Paketi explorer salesforce.schema bağlantıyı tıklayın. Bu size soql sorguları ve bu nesneler arasındaki ilişkileri kontrol çalışmasına olanak sağlayan bir soql kaşif görünümü verecektir. Sen kullanıcıyı sorgulamak gerekir & edeceğiz (yani standart izinleri almak kolay olmalı böylece kullanıcı profili ile bir ilişkisi vardır) ile başlamak nesneleri profili.