PHP ve Twitter | Oluştur Endeksi Motoru

2 Cevap php

İşte aklımda ne var:

1) her saat ya da öylesine çalıştırmak ve belirli ölçütleri kullanarak twits arayacaktır bir hizmet oluşturma

2) Ben de (endeksi motoru tür anti-spam hizmeti gibi, yeterince akıllı olması gerekir) çöp süzmek gerekir

What are the best strategies/ideas to accomplish this?

PS

Herhangi bir anti-spam motoru zaten twitter orada oluşturulan ise fikir?

2 Cevap

Peki yeni başlayanlar için muhtemelen başlamak için en iyi yerdir Twitter API (Google'dan 2nd linki) ve arama çalışma almak olduğunu. Sunucu yığını cron arama sayfasına bir wget / curl isteği planlamak kullanarak, * nix ikna ise muhtemelen basit bir strateji olacaktır. Ne yazık ki benim windows görev zamanlama bilgisi şiddetle yoksundur, ama ben huysuz Görev Zamanlayıcı kullanarak daha iyi yolu vardır eminim.

Orada sizin için abone olabilirsiniz hizmetler olabilir ama ben Twitter'a farkındayım hiçbiri olabilir Son olarak, filtreleme için bir Bayesian sınıflandırıcı yazma overkill olabilir. Bayesian sınıflayıcılar oldukça yaygındır ve ben favori arama motoru kendi oluşturmak için nasıl bir çözüm konserve ya da en azından bir yönde ya neden gereken küçük bir araştırma ile eminim. Spam akrabası yani başında biraz zaman alıcı sizin sınıflandırıcı, eğitmek zorunda olduğunu unutmayın. Ve aslında PHP en iyi görev için dil, ama crontab eğitim yapmak için de periyodik olarak çağırabilirsiniz bir şey olmayabilir.

Ben bu çok yüksek seviyede olduğunu biliyoruz, ama bağlantıları doğru yönde başlamak için bir atlama noktası yeterli olmalıdır.

Eğer http://www.socialoomph.com içine bakmak isteyebilirsiniz. Onlar için ne arıyor yapacak bir hizmet sunuyoruz.