Amazon S3 gizli FLV dosyaları yükleniyor

3 Cevap php

Ben eğitim videoları görmek için ödeme kullanıcıları içerir yeni bir projeye başlıyorum. Site kendisi normal bir web barındırma barındırılan iken bu videolar (FLV) Amazon S3 ile barındırılan.

Ben S3 dosyaları güvence kadar okumaya çalıştım ve bunun için herhangi bir iyi bir çözüm bulamıyor. Ben kullanıcıların doğrudan video indirmek istemiyorum.

Ben bir akış HTTP sunucusu kurma hakkında bir şeyler okudum, ama böyle bir hizmeti nasıl çalıştığını pek emin değilim, ve nasıl kurmak için.

Bu çözmek konusunda herhangi bir deneyimleri ile kimse var mı?

3 Cevap

Ben kullanıcıların doğrudan video indirmek istemiyorum.

Buna alışın.

Hatta RTMP akış sunucusu ile, bu akışları kaydetmek oldukça kolaydır. Siz otomatik araçları yenmek için denemek için sunucu ve dekoder de şaşırtmaca bir yük eklemek, ama sonunda burada ne var çözülemeyen Kopya Koruma Sorun olabilir.

Wordpress için s2Member bakmak isteyebilirsiniz - bu zaman atlamalı şeyle inşa Amazon'un s3 korunan dosyaları, artı korumalı sayfaları / etc olduğunu size oldukça kolay kurulum yapabilirsiniz.

Son kullanıcı ağ yolunu gizlemek için hiçbir yolu yoktur. Ancak, Amazon. Htaccess dosyaları veya PHP komut kullanmak için izin veriyorsa zaman, kullanıcı ve içerik bölümüne bağlı dolan şifreleri kullanarak gidebilirsiniz.