Birçok Gözler Kabarcık Grafik Alternatif

5 Cevap php

Ben bizim app IBM'in Many Eyes Visualizations Bubble Chart (çoğunlukla görsel departmanında) işlevselliğini çoğaltmak için (ücretsiz ya da başka) uygun bir paket arıyorum. Aşağıda bahsediyorum ben ne bir ekran eklenmiş. İdeal şunları yapar:

  1. Eter flash veya javascript ile vermektedir.
  2. En az günde bir kere grafikler oluşturmak için yeteneği.
  3. Interaktif yeteneği, yani bir kabarcık tıklayarak bizim javascript için bir geri arama yapmak mümkün olacaktır
  4. (Aşağıda ekli) Birçok Gözler Bubble Chart çok benziyor.

Herhangi bir fikir, böyle bir çözüm varsa?

Many Gözler Kabarcık Chart

5 Cevap

Biz veri görselleştirme için işte AnyChart bir sürü kullanabilirsiniz:

http://www.anychart.com/

and here you can see some examples of their bubble charts

http://www.anychart.com/products/anychart/gallery/Marker-and-Bubble-Charts.php

alt text

What they say on their site: "AnyChart is a flexible Flash based solution that allows you to create interactive and great looking flash charts. It is a cross-browser and cross-platform charting solution intended for everybody who deals with creation of dashboard, reporting, analytics, statistical, financial or any other data visualization solutions."

Bizim araştırma, bu adamlar gibi Javascript üzerinden erişilebilir kullanıcılar biz olayların çeşitli ihtiyaç ve maruz birçok biçimlerde verileri görüntülemek izin bulduğumuz en özelleştirilebilir grafikleri bazı, {[(0)] teklif gibi görünüyor } ve hover ürüne.

Flare flaş için iyi bir veri görselleştirme kütüphanesidir.

Onlar demos here var - layouts->bubbles sonra ne görmek için üzerine tıklayın.

Göstermiş olduğunuz örnek treemap visualization denilen bir varyasyonu gibi görünüyor circular treemaps. O oluşturmak için bir JavaScript kütüphanesi farkında değilim, ama bir JavaScript InfoVis Toolkit standart treemap gadget yerleşik olduğu var. Bu sizin ihtiyaçlarınıza bağlı olarak, zaten daha iyi bir seçim olabilir - Dairesel Treemaps alanı çok israf dezavantajına sahiptir.

Ayrıca, bu değer ne için, dairesel Treemaps here bir Java uygulaması buldum. Bir girişimci programcı olabilir muhtemelen liman olduğunu JS veya Flash.

Javascript görselleştirme araç Protovis örnekleriyle arasında wonderful Bubble grafik özellikleri. Ben SVG dayalı gibi, IE desteği olup olmadığını emin değilim ama bu, çok güzel bir çözüm olabilir.

Ör ... Flash bu oluşturmak için bazı fizik kütüphanesini kullanabilirler. disccollision, QuickBox2D (example)