PHP, kabuk komutları ve jar dosyaları

1 Cevap php

Ben PHP kullanarak çalıştırmak istiyorum bir kavanoz dosyası var, ama ben komut dosyası çalıştırdığınızda olsun tüm aşağıdaki hata: nesne yığın için yeterli alan ayırmak olamazdı. Bazı arama yaptım ve komut bir giriş kabuğu idam ediliyor çünkü bu alıyorum sanki görünüyor. Bu yüzden nasıl yapabilirim durumda? Ben her iki shell_exec() ve exec() denedim ve hem de aynı hata üretir.

Yardımın için teşekkürler!

1 Cevap

Exec () kullanma normalde düzgün çalışacak; Java (dolayısıyla hata mesajı) başlatmak için yeterli bellek ayıramadı gibi, ancak senin durumunda görünüyor. Sınırlı RAM ve swap alanı ile sanal makinede çalışan ediyorsanız, tüm ama imkansız bile basit java programları çalıştırmak için bulacaksınız.

İlk adım java makinenizin tüm çalışıyorsa görmek için. Sadece çalıştırmayı deneyin

java -version

Aynı hata ile başarısız olursa, mevcut şekilde (örneğin, daha fazla bellek veya takas alanı ile ilgili bir planı satın) bellek miktarını artırmak gerekir. Eğer yapamıyorsanız, size might sizinle-Xmx16m maksimum yığın boyutunu sınırlamak durumunda elde etmek mümkün olacak daha az ya da (16 megabayt maksimum yığın boyutu ayarlar), ama bu durumda sizin jar dosya çalıştırmak için yeterli bellek olmayabilir!