H.264 MP4 boyutlarını alın

6 Cevap php

Kimse saf PHP, ffmpeg veya benzeri uzantıları olmadan H.264 codec bileşeni kullanılarak kodlanmış bir MP4 boyutları (genişlik x yükseklik) anlatmak için bir hazır, güvenilir bir yol biliyor mu?

Tüm cevaplar millet için teşekkürler. Ödül tükeniyor ve ben öyle önce sunulan çözümleri kontrol etmek için zaman olmayacaktır. Ben çalışmak için büyük olasılığı vardır hissediyorum çözümü kabul edecektir.

6 Cevap

http://code.google.com/p/php-mp4info/ cevap olabilir gibi geliyor. Bu MP4 bulunuyor okur ama H.264 hakkında hiç söz etmez.

Ayrıca, ne OS kullanıyorsunuz?

getID3 saf php ve her türlü medya dosyalarını bilgi inanılmaz miktarda ayıklar. Bu meta verileri kullanılabilir olup ne ve ne kadar güvenilir olduğu gibi ilk etapta dosyayı kodlanmış ne bağlıdır. getID3 farklı dosya türleri çok güzel bir demo sayfası vardır. Ben daha fazla link göndermek için çalıştı ama bir acemi olarak ben sadece bir tane olsun.

Ne akla geliyor:

  • Ayrıca mediainfo büyük bir GUI proje, ama bir CLI var
  • mp4info (görünüşte feshedilmiş mp4mpeg projenin parçası) Bu neredeyse mükemmel
  • ffmpeg bu görev için overkill olmasına rağmen. sonra tekrar, çok iyi, diğer görevler için ihtiyaç olabilir

php-reader ISO 14496 saf PHP yapılan tam bir uygulamasıdır. Sen dosya hakkında meta verileri içeren moov atomu gibi mp4 oluşan tüm kutuları, okumak için bu kütüphane kullanabilirsiniz.

Yerli PHP böyle bir şey desteklemiyor, ffmpeg aklımda hadi sadece bir kütüphane değildir.