Joomla modül lokal çalışıyor ama barındırılan zaman hiçbir şey görüntüler

3 Cevap php

Ben joomla yeni duyuyorum ve ben bir okul projesi için bir joomla web sitesi üzerinde çalışmak gerekiyor. Ben özellikli projeleri göstermek yapmak için varolan bir modül değiştirilmiş ve yerel site test zaman kusursuz yapar. Ben web sitesi barındırılan kopyasını benim dosyaları yükledi Ancak, modül yükleyecektir ama hiçbir şey göstermez. Sadece php çıkış için başlık ve bölgeyi yükler ancak komut tarafından döndürülen bir şey yok. Neden bu oluyor? Ben joomla çoğunlukla anladım ama bu soruna gelince ben stumped.

Bildiğim kadarıyla söyleyebilirim, bu modül ile ilgili tüm dosyalar başarıyla üzerinde kopyalanmış ve modül yöneticisi düzgün kurulum. Ben barındırılan kopya modu hata ayıklama açık ve üzerinde bu modül ile başka bir sayfa yüklemeye çalışırken bu mesajı aldım:

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/content/s/r/s/srsgdmnet/html/components/com_rbids/rbids.html.php on line 1

Ben dosyaya baktı ve ben ne hakkında konuştuğunu bir ipucu yok. Satır bir ince olduğu "<?php" sadece budur. Sadece satır 1 söyleyerek ama aslında başka bir soruna atıfta mı? Bu dosya benim modül ile etkileşime ters ihaleleri bileşeninin bir parçasıdır. Ben normal bir ifade kullanarak haricinde bu dosyada kodunu değiştirmek vermedi yerine komutu ile boşluklarla aşırı miktarda kaldırmak için ("\ n \ s * (\ n)" kullanarak arama, \ n "" ile değiştirin) NetBeans. Bu çok daha kolay gezinmek için yapım, dosyadan kabaca 3200 hatlarını kesti. Ben lokal olarak kullanıldığında hala iyi çalışır çünkü bu kod açısından bir şey değiştirmez vermedi varsayalım.

Ben bir veritabanı sorunu olsaydı barındırılan kopya görmek için aynı veritabanını kullanır benim yerel configuration.php dosyası değiştirilmiş ama o dışladı yüzden hala iyi çalıştı. Php.ini dosyaları (sorun bunu bulmak için bir girişimde meydana geldikten sonra yapılan bu değişikliği) bu yüzden Xdebug kullanabilirsiniz Zend malzeme dışarı yorumladı olan yerel biri hariç iki kopya üzerinde aynıdır. Ben bu yüzden bir yapılandırma sorun düşünüyorum Xdebug kod boyunca adım atmış ve konuyu izini mümkün olmamıştır.

Benim yerel kopyası da (biri için, ana menü) bazı modüller yük yoktur ve bu ilgili olup olmadığından emin, diğer bazı sayfaları için değil gidin edemiyor. Kodu iki kopyaları için aynıdır ama her biri farklı sonuçlar vardır. Ben kodu göç için hayati adımları atlanıyor muyum?

Ben Joomla sürümü 1.5.9 kullanıyorum. Lütfen yardım edin!

3 Cevap

Sizin soru on gün eski, bu yüzden belki de zaten bunu çözdü. Ama benim önerim ileri ve geri bölü çizgilerini için kodunu kontrol etmek olacaktır. Bu kod yerel olarak çalışıyor ama o / ihtiyacı sunucu üzerinde başarısız olan \ kullandığı olabilir. Joomla uzantıları size 'klasöründe' yolunda, DS Filtreyi ayrımlarını değiştirebilirsiniz. DS. Yerine 'klasör / alt klasör' arasında 'alt'. API \ ya da / gibi uygun tarafından DS yerini alacak.

Ancak, olsun ayrıştırma hatası şey sizin kod sözdizimi eksik olduğunu gösterir. Sen sadece bir Indicator bardak üzerine gitmek gerekir. Hata ilk satır anlamına gelir bazen eksik bir şeyin etkisi arka dosyanın başlangıcına yolunda çalışır. , Bu bir 'ya da olabilir ya da buna benzer küçük bir şey.

Ne olursa olsun modül, size şu anda son sürümü Joomla 1.5.15 sürümüne güncellemek gerekir. Eğer gerisinde 6 güvenlik bültenleri vardır!

Beraber çalışıyoruz grup onları düzenlemek ve kaydetmek zaman nasılsa Netbeans bazı dosyaların karışıklık olduğu sonucuna geldi. Biz sunucu, açılış dosyaları alarak ve daha sonra NetBeans tasarrufu, ve sonra tekrar sunucuya yükleyerek test. Bazen bu görünüşte bunlardan herhangi satırsonu yoktu dosyaları üretilen ve php hataları, kırılma bileşenleri, hatta tüm siteyi aşağı alarak yol açtı.

Bunun için mevcut geçici çözüm sadece bu olur dosyaları alıp yüklemeden önce değişiklikleri yapmak için notepad + + kullanmaktır. Bu çok garip bir konu ve bize keder bir sürü neden. Umarım Netbeans ekip gelecek sürümlerde bu giderir.

Bana bu sorunu çözmeye yardımcı olmak için girişimleri için teşekkür ederiz.

Lütfen <?php geleneksel şekilde kapatmayı deneyin ve çalışır ya da hata hat değiştirir bakın.

Ben benzer bir soru ya da Joomla veya Fabrik forumlarda gördüğümü hatırlıyorum ama kesin bir cevap hatırlayamıyorum