PHP - Paypal ürün zaman aşımı

1 Cevap php

Sonunda benim paypal sistemi iki kişi aynı ürünü satın almayın emin olmak için IPN ve rezervasyon sistemini kullanarak çalışma var.

Sorun rezervasyonlar benim uygulama 10 dakika için son olduğunu. Bir kullanıcı ürünü 'sayacı' başlar tutar, o ödeme tıklar ve PayPals sitesinde biter. Daha sonra 10 dakika boyunca bilgisayar bırakır ve geri geliyor. Daha sonra onu satın alır. Şimdi tarafından rezervasyon yukarı olduğunu ve başkası zaten satın olabileceğini mümkün olsa.

Bu olay durdurmak için paypal IPN isteği ile bir zaman sınırı göndermek mümkün mü?

1 Cevap

Bildiğim kadarıyla, bir işlem paypal ile zaman belirli bir süre içinde kapatmak zorunda belirtebilirsiniz olamaz.

Ancak, kullanabileceğiniz iki seçenek göreceksiniz:

  1. Satın aldıkları ve ürün mevcut değilse tam bir geri ödeme sunuyoruz. Siz satın alma IPN bildirim sırasında kontrol ve mevcut değilse, o zaman iade ederim. Bu çok olur eğer paypal ile cezalandırılmış olabilir, ama ben para iadesi sunan deneyim bir sürü yok.

  2. Standart ödemeler kılavuzda - Sen düğme envanter "Sizin Şimdi al Button ile Envanter Takip Adım 2" görmek kontrol etmek gerektiğini belirtebilirsiniz. Ürün tükendi olduktan sonra, size paypal envanter (bir api varsa, bunun için web sitesini kullanmak gerekebilir) sıfır bildirmek için API kullanmak ve onlar sıfır stok olduğunu kullanıcıya bildirmek gerekir. Ben de bu deneyimi yok, ama 1. daha karmaşık görünüyor ve bu çok olmadı, ben muhtemelen # 1 ile giderdim. Ben sonunda yine kullanıcı bile sıfır stok olduğunu gördükten sonra işlem ile geçer eğer para iadesi zorunda sona düşünüyorum, ama ben docs ifadeler hakkında emin değilim.