Nasıl bir sunucu yürütmesini iPhone için geri işlenmiş verileri göndermek yapmak için?

1 Cevap php

Başlık belirsiz ise özür dilerim. Bana daha ayrıntılı sağlar.

Firstly, I have an application on an iPhone that will allow the user to upload a data to server. We simply use php to allow the user to upload the data. Secondly, the server will process this data and then return the processed data back to this iPhone. This part is the part that I am still having trouble.

Benim soru "sunucu yürütmesini iPhone geri işlenmiş veri göndermek nasıl?" Dir IPhone SDK "sunucuya dinleme" yöntemi çeşit var mı ya da düşünmek için başka yollar var mı? Bağlantılı bazı hataları durumunda, bu sunucu iPhone geri veri göndermek için hangi bilmek mümkün mü?

1 Cevap

Peki iPhone sunucu üzerinde PHP uygulaması için veri göndermek için yapmak zorunda kalacak gibi, HTTP isteklerini yapmak mümkün değildir. Eğer işlenen verileri koyacağım nereye HTTP yanıt bulunmaktadır. Bunu nasıl kullanılacağı hakkında bilgi için The URL Loading System doc bakmak isteyeceksiniz. Eğer geri almak yanıtı XML veya belki JSON, bir 3. parti kütüphane kullanabilirsiniz hangi durumda böyle bir şey olacak.

Eğer bir istek bunu yapamıyorsanız - örneğin sunucu tarafında işleme saat sürerse - geri veri göndermek mümkün olacak tek yolu Push Bildirim ile. Eğer istekleri göndermek mümkün olacak iPhone üzerinde çalışan herhangi bir dinleme web sunucusu var.