Bir PHP posta listesi App arıyorsunuz (değil bültenler için)

3 Cevap php

Ben doğru ismiyle tarafından doğru bu arıyorum eğer ben (eğer varsa) bulmak için ne istiyorsunuz, emin değilim (postacı gibi) bir grup posta listesi uygulaması ancak php.

İşte ben bunu yapmak için ne bekliyoruz:

Allow for users to email mailinglist@domain.com with subject like TEAM123 - Deadline is 11/30/2011 (or maybe just team123@domain.com) and this application would CHECK the mailbox

Bu posta kutusu kontrol ve TEAM123 tüm kullanıcılar için bu mesajı iletmek istiyorum. Yani e-posta parçacığı sonra oluşturulmuş olacaktır.

Kullanıcılar daha sonra TEAM123 olarak haberdar olacak ve yanıt vererek, mail ipliği (e-postalar daha sonra tekrar herkese dışarı gitmek istiyorum) güncelleştirmek. Belki bu noktada app (DB saklamak? Vb) sitede çalışan bir konuşma güncelleştirmek.

Ben, vb 'e-posta listesi hizmeti' doğru sürecini arıyorum düşünüyorum.

PHP böyle bir şey farkında mı? Ben bir spor ligde için kullanmak istiyorsunuz, oyuncular sadece e-posta ve bütün takım olacak güncel yoluyla güncellemek gerekir.

Teşekkürler! Bu konuda herhangi bir fikir takdir ...

3 Cevap

Ben aslında bunu yapan bazı iç yazılım yazdık. Ben ('duyuru listesine' karşı gibi) aradığınız terim 'tartışma listesi' olduğuna inanıyorum. Iyi bilinen bir yazılım paketi yok - benim bilgi için - çünkü benim kendi üzerine yazma sona erdi nedenidir.

Announcement list - plenty. Discussion lists - no so much.

Bir forum kullanmak çok daha iyi bir araçtır çünkü bir kenara, çok orada yok neden olabilir gibi. Bilinen tartışma listesi yazılımı insanların e-posta adreslerini vardı years, ama her zaman değil web erişimi, gelişmiş civarında olmuştur.

Ben bir cron, Rudism katılmıyorum olacak ya da özel bir SMTP sunucusu not gerekli değildir. Postfix oldukça kolay sonra postayı işlediğinde bir PHP komut dosyası, gelen e-postaları göndermek için yapılandırılabilir.

Zend_Mail, SwiftMailer sending e-kolay gibi kütüphaneler. Benim durumumda zor kısmı, gelen e-postaları işliyor. Ancak, popüler e-posta kütüphaneleri (gördüğüm kadarıyla) bu yönde bazı ilerlemeler yaptık.

Benim tavsiye tartışma listesi hizmet, ya da (belki e-posta bildirimi ile) bir forum kullanmaktır. Eğer kendi sunucusu çalıştıran ayarlanır ise, oldukça kolay bir çıplak kemikleri senaryo yazabilirim.

Sürekli bir posta kutusu kontrol ve eylemde gelen e-postalar veya sunucu tarafı cron iş bir türlü kabul etmek özel bir SMTP sunucusu ya gerektirecektir beri PHP, böyle bir uygulama için ideal bir platform olmaz. Bu teorik PHP yapılabilir iken, daha fazla web geliştirme için uygun oluyor ve bir web sunucusu tarafından yürütülmektedir.