JSR 168 portletle olarak php web sitesini kullanarak / 268 portlet konteyner [Oracle BEA WebLogic sunucu]

1 Cevap php

JQuery ve ajax önemli miktarda kullanan bir PHP web sitesi var. Müşterimiz Oracle BEA WebLogic Server bir Portlette olarak entegre ve onların tercih şartname JSR168 olduğunu gerekiyor. Java Portletlerinize tamamen yeni kulüpler ve bu yüzden Portlette ilgili birkaç sorum var.

  1. Biz java portlet kabına (başka bir sunucu olan) PHP web sitesi entegre edebilir miyim? Yoksa jsp web siteleri için sadece? Orada PHP ve JSP istemci tarafında oturum işleme farklılıklar olabilir ve bu problesm neden olur çünkü bu soruyorum.
  2. Büyük bir performans azalma olmadan portletini kullanırken biz ajax kullanabilir miyiz?
  3. Biz JSR168 için uyumlu hale getirmek amacıyla mevcut web sitesi için yapmanız gereken temel değişiklikler nelerdir?

Thanks you very much for taking time to read my problem. thanks & regards, Manjula

1 Cevap

  1. Ben PHP/Java Bridge, JSR 223 Komut API uygulanması ile, size bir Java Servlet gibi mevcut PHP uygulama ortaya çıkarmak için en iyi yol olacağını düşünüyorum. Bir kez o bir portletten iletme PHP ile uygulanan Servlet, başka herhangi bir Servlet veya JSP yönlendirme gibi aynı olacaktır. Alternatif olarak, Portletini kod doğrudan PHP betikleri aramak mümkün olabilir.

  2. Bu Portletleriyle AJAX kullanmak mümkündür. AJAX istekleri Portletini kullanıyor Portal üzerinden temsil edilmektedir Portletini kaynak istekleri olarak yapılır. Bu doğal olarak bazı performans yükü anlamına gelir, ama artık çok daha 'geleneksel' bir şekilde Portletler'i kullanırken daha.

  3. Mevcut web portletizing açısından, size Portletleriyle olarak uygulamanın bölümlerini ortaya çıkarmak istiyorum nasıl (ve neden) karar vermek gerekir. Basit yolu, tek bir Portletin olarak tüm siteyi ortaya çıkarmak için olabilir, ama bu tür noktasını eksik ve siz de sadece bir iframe siteyi kılabilir. 1 tartışıldığı gibi, Java maruz PHP uygulama alma teknik meydan ötesinde, bu bölümü gerçekten müşteri tarafından cevaplanması gerekiyor.