Joomla veya PHP Web Sitesi Hazırlama MySQL Veritabanı

2 Cevap php

Ben boş bir Joomla Extension (bu herhangi bir PHP Script geçerli olabilir) içine yüklemek için arıyorum 500 + Emlak listeleri bir MySQL veritabanı var.

Ben uzantısı kullanan her tablonun yapısını ve kongre kopyaladığınız - ihraç ya da sadece silme orijinal tabloları ve mayın ile değiştirilmesi ya fikri ile.

Bu kavramı test üzerine ben tam bir karmaşa ile sona - Benim tahminim tabloların bazı bilgiler Java veya PHP ile ya diğerleri güncellemeden önce onları saklanan olması gerektiğidir.

Örneğin; Client_Info tablo Property_ Bilgiler önce kaydedilmiş bulunmaktadır.

Phpadmin Ben JavaScript veya PHP yoluyla dağıtılır sanırım bana uzantıları tablo ilişkileri (katılır, sorgular vb) görünmüyor.

Benim Soru adımlar uzantıları veritabanı doldurmamak için gerçekleştirmek için gereken ne olduğunu.

Uzantısı sağlayıcı bu süreci sağlamak için gittiğini ay boyunca söyleyerek olmuştur.

Soru çok geniş ise, bazı bağlantılar ile veya keywords bu yüzden konuyla ilgili bir tanıtıcı alabilirsiniz ya da memnun olacaktır.

2 Cevap

Bunu nasıl çözmeye çalışacaktı:

  1. Kaç db tablo uzantıları kullanır edin
  2. (Örn., vb yeni bir kayıt oluşturmak, sonra ilk kategori olun) web arayüzü üzerinden girdilerini eklemek ne dizisi Giriş
  3. Kod verilerini nasıl işleyeceğini öğrenmek için (öneki olmadan) tablo adları için uzatma kodunu arayın
  4. Orada uzatma kullanan bilgi başka kaynaklar bir yapılandırma dosyası gibi vardır (ini, xml, ...) kontrol edin
  5. Bu mantıkları kapsayan bir ithalat komut dosyası oluşturmak

O kesinlikle php var daha joomla ise. Yapmanız gereken joomla bileşeni gönderme prosedürü dosyaları yoluyla almak ve girilmelidir ve hangi tablo dolu olsun ne görürsünüz. Ve sonra bir ithalat komut dosyası oluşturmak için adımlar olacak.