Kullanıcıların bir mobil cihazdan siteme fotoğraf ve video yüklemek için izin vermek için bir yöntem geliştirmek için benim seçeneklerim nelerdir

3 Cevap php

Benim web sitesi, kullanıcıların cep telefonunuzdan fotoğraf ve video yüklemek için izin istiyorum. Ben (Flash kullanarak inşa edilmiş) bir web-tabanlı bir yükleme sayfası var Amazon EC2 bulut içinde bir Apache web sunucu üzerinde çalışan bir PHP komut dosyası ileti yüklenenler. Ben Mobil tarafından yüklenen dosyaları almak için aynı sunucu kullanmak istiyorum.

Onu gördüğünüz gibi 3 seçenek vardır - (bütün yapabileceği)

1) bir mobil tarayıcı optimize edilmiş yükleme sayfası (örneğin, xhtml) geliştirin - Bu stackoverflow hakkında başka bir soru sözü bir öğretici var. Bu yüzden dosya ve nerede veritabanında koymak yükledi kim olduğunu bilmek önceden oturum açmasını gerektirir.

2) mobil cihazın dosya sistemine erişim ve dosya yüklemek mümkün olacak bir uygulama geliştirin. Yükleme biraz daha kolay olduğunu bu yüzden bir kullanıcı adı ve şifre ile bir kez konfigüre edilebilir.

3) Kullanıcıların kendi telefonunuzdan dosya göndermek için bir e-posta adresi

Ve ben etrafında herhangi bir açık kaynak komut vardır, bunun için bir 3. parti hizmetini kullanma seçeneği vardır herhalde?

Ben farkında olması gereken başka hususlar var mı? Nasıl iPhone bu lâyıktır - IPhone için Flash destekli (henüz) olduğunu biliyorum ama Flash sonraki sürümü (apps değil tarayıcı tabanlı) olacaktır. Web sayfası üzerinden iphone dosya sistemine erişim elde edemezsiniz gibi yukarıda bahsettiğim öğretici ya da iPhone ile işe yaramaz.

any other information is greatly appreciated. many thanks

3 Cevap

Seçenek 1, tüm telefon işletim sistemleri üzerinde özellikle iPhone OS mümkün değildir.

Eğer app tüm telefon işletim sistemleri ve her cihazda çalışır emin olmak gerekir çünkü Seçenek 2, zaman ve kaynak çok pahalı. Farklı ekran boyutları, dokunmatik ekran ya da değil, bir kamera ya da değil düşünüyorum. Doğal uygulamalar geliştirmek, sadece bir yükleme özelliği sadece çok güçlük.

Eğer, tüm - - akıllı Seçenek 3 birçok kişi tarafından desteklenmektedir. E-posta onun Telefonun standart e-posta istemcisi başlatmak için tıklayın böylece sadece kullanıcıların kişisel sayfasındaki bir mailto linki yerleştirmek, açıklamak için son derece kolaydır. O da bu yeni "temas" ile bir temas ve "hisse" medya olarak e-posta adresinizi kaydedebilirsiniz.

Senin seçenek 3 için gitmek gerektiğini düşünüyorum.

Bir sığınakta web hizmeti olarak fotoğraf yükleme Açığa, o zaman hayal herhangi bir istemci ile bağlanabilirsiniz.

Eğer iPhone kullanarak bağlamak istiyorsanız NSURLRequest, NSURLConnection ve UIImageJPGRepresentation () kullanacağız.

Ben siteleri bir çok metin / fotoğraf mesajlaşma destekler düşünüyorum, ama bu sayı kurmak ve çalıştırmak için pahalı olabilir.