Duraksız video belirlememize

2 Cevap php

Ben onlar izlemek videoları için kullanıcılardan ücret olacak bir PHP uygulama geliştiriyorum. Iş modeli "herkes o saatler ne kadar öder" dir. Bu amaç için, I gerekir;

  1. Güvenli video (FLV) erişim uygulamak. (Yetkili oturumları erişim kazanacaktır)
  2. Kadar video (FLV) verileri sunucudan gönderilen nasıl hesaplayın.

    Bunun için önemsiz bir çözüm PHP ("fread") ile FLV okumak ve yığın (sadece "echo") istemci yığın göndermektir. Uygulama sunucusu 1.7GB Rams ve sadece tek bir çekirdek vardır Ancak ben, bu yöntem hakkında gerçek performans kaygıları var.

    Kısa vadede ancak biz mümkün olduğunca geç donanım yükseltmek istiyorum, gösterim sayıda almak için bekliyoruz. Ben en etkili şekilde en az yük ile gereksinimi, uygulamak istediğiniz neden budur.

    Ben bir web sunucusuna bağlı değilim. Ben uygulanması için bir özellik sunuyor ancak eğer lighttpd'nin de dağıtılabilir, Apache 2.2 tercih ederim.

Herhangi bir fikir takdir edilmektedir.

Teşekkürler!

2 Cevap

Yani özetlemek ve tatmin edici hiçbir alternatif önerilmektedir beri ileride ben, php fread yöntemi ile gitmeye karar verdi.

Tüm contributers teşekkürler.

PHP fread çözüm gitmek için yol gibi görünüyor, ama sunucu kısıtlama, ben size flash player oynamak gerekir düşünüyorum. Flash player oynadı ne kadar video dayanan sunucu mesajları gönderebilir. Bu düşünmek bir şey olabilir. JW FLV Media Player bir göz atın, özelleştirme ve Javascript entegrasyonu sunucuya xmlhttprequests göndermek için izin verir.