Google hatasını kontrol

1 Cevap php

Ben (Apache üzerinde çalışan) benim PHP projede Google Checkout uygulamak istiyor. Ben tüccar merkezi hesabına geri arama URL koydu. Benim Ödeme Sandbox modunda. Bir sipariş verirken benim tüccar merkezinde aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz:

We encountered an error trying to access your server at myurl.org -- the error we got is 

 Send failed with code: 401. 
 Response body was: Failed to Get Basic Authentication Headers

Herkes hemen bana yardımcı olabilir misiniz? Bu acil bir durumdur.

Şimdiden teşekkürler ...

1 Cevap

Bu sorunun ne sürümü ele beri, ben düzenlenebilir birine bazı tavsiyelerde ekleyeceğiz rakam:

Ben tüm Google Checkout ve API ile aşina değilim, ama HTTP hata için hızlı bir Vikipedi arama kimlik doğrulaması başarısız oldu, çünkü bir 401 error olduğunu bana bildirir. Ziyade kimlik doğrulaması için gerçek girişiminin başarısız olduğunu: doğrulama (Yasak hatası 403) reddedilmesi gibi bu aynı değildir, unutmayın. İyi bir benzetme, bir kapıya gidiyor hayal olabilir ve bunun yerine "Applesauce" diyerek ve izinsiz için (hata 403) dövdü alma (biz edilir Fedelio söyleyeceğim) gizli şifre isteniyor yerine yanıt "Ha?" ve kapı kaleci sadece hatta o şifre ile ne kastettiğini merak orada duruyor.

Aynı wiki makalesi bu hata ilişkide Basic Authentication anlamına gelir. Ben son derece de o içine bir göz alarak reccommend.

Uzun lafın kısası, kullanıcıların URL istendiğinde kimlik doğrulaması gerekir, ancak site sunucu tarafı veya yönlendirme çeşit yoluyla istemek için çalışıyoruz gibi geliyor, bu yüzden sunucu 401 hatası dönen yerine bir giriş istemi dönüyor .