Ben bir dizin diğerine iletirken Hangi PHP yapılandırma çalışıyor?

1 Cevap php

Ben benim son soru dayalı bir fikir test ediyorum, ama çok ilginç bir sorun haline çalıştırmak ...

Benim ana dizin (tüm ev dizinleri ikamet) sunucunun tek bir yolda olduğunu ve sadece tahmin edebilirsiniz nedenlerden dolayı, bu dizinin için PHP yapılandırma IMAP açık yok.

Ancak, canlı sitenin bir test ayna üzerinde var benim proje dizininde, IMAP etkin var.

Peki ben test ediyorum bir e-posta gönderildiğinde bir php komut dosyası tetiklemek için bir. Ileri dosyası kullanıyor. Ben kolayca bu için kullanabileceğiniz sadece e-posta benim kişisel ev dizininde. Ileri kurmak zorunda kalıyoruz benim kullanıcı e-posta olduğunu.

. Ileri çalışıyor, ancak email hata parçası ile geri sıçrar. Ne söyleyebilirim itibaren, komut çünkü benim kişisel klasöründe şeyi yapıyor çalıştım ne var "beklenmedik fonksiyonu open_imap ()", ve başarısız oluyor.

Yani sorun komut IMAP olan bir dizinde olduğundan ben, bir tarayıcıdan doğrudan komut dosyasını çalıştırabilirsiniz gibi görünüyor, ama benim ev dizini (yine, IMAP içermiyor gelen ona bir e-posta üzerine geldiğinizde ), bu komut değil, komut kendisinin yolunun yapılandırma tetikleyen dosyasının yolu için PHP ayarları varsayılan.

bu yüzden:

  1. Ben tamamen yanlış ve yeterli ayıklanmış değil muyum?
  2. Eğer haklıysam, komut kendi yolun php yapılandırma uymak için almak için bir yolu var mı?
  3. Eğer değilse, bu işi yapmak için başka bir yolu bir kenara tüm yeni e-posta hesapları kurma veya IMAP açmak için sunucu adminler yalvarıyor, var mı?

1 Cevap

Bu nedeni ise emin değilim ama web sunucusu ve komut satırı arayüzü için php için farklı ayarları olabilir. Yani web sitesine erişmek ise, başka bir yapılandırma komut satırından php çalıştırırsanız daha kullanıldığı anlamına gelir.

Debian, Apache web sunucusu için ayarları /etc/php5/apache2/ bulunan, ve CLI için /etc/php5/cli/.

Bu IMAP sorunu ile ilgili Ama eğer ben bilmiyorum.