Codeigniter ve yükleme zip dosyaları

2 Cevap php

Şu anda, ben kullanıcı görüntülerin bir sıkıştırılmış klasör yüklemek için izin vermek için bir yol, formu doldurarak üzerine, sıkıştırılmış klasör fermuarını açıp olmalıdır gerek, CodeIgniter framework kullanarak bir site, ben bir sorun biraz isabet bir arkaplana inşa ediyorum görüntüleri bir içerik türü için eğer ve dosyalar sunucu üzerinde oluşturulan her bir resmin küçük sürümü var ve orada adı DB eklemek dosyası var ve başka bir klasöre taşınması gereken de zaten ben o zaman var olmadığını bu içerik türü ile bir dizin yapmak gerekir.

Ben Codeigniter bir yükleme sınıf olduğunu biliyorum, ama o yetenekleri ihtiyacım ne var emin değilim, ben gerçekten bazı tavsiyeler lütfen yapabilirdi?

Teşekkürler

2 Cevap

Sen alışkanlık resmin veya dosyanın Yükle sınıfını kullanarak kontrol herhangi yapmak mümkün olacak. Yükleme sınıfı dosyayı kabul ve bir ZIP olduğunu kontrol izin verir ama bu kadar da gidecek gibi değil.

Oradan, unzip dosyası ve sadece onlar doğru türde olup olmadığını kontrol edin ve doğru ayrı tutmak için yeni bir kütüphanede bu mantığı vereceğini klasörleri vb yapmak için dosyalar üzerinde bazı basit PHP yapmak.

Jan işaret ettiği gibi, bu (3 veya 4 soruları gibi) geniş bir sorudur. Ben CodeIgniter framework ile güncel değilim ama to Unzip the files böyle bir şey yapabilirsiniz:

function Unzip($source, $destination)
{
    if (extension_loaded('zip') === true)
    {
    	if (file_exists($source) === true)
    	{
    		$zip = new ZipArchive();

    		if ($zip->open($source) === true)
    		{
    			$zip->extractTo($destination);
    		}

    		return $zip->close();
    	}
    }

    return false;
}

Unzip('/path/to/uploaded.zip', '/path/to/extract/');