ICalendar (. Ics) takvim verilerini itmek için tek yolu var mı?

1 Cevap php

Olay verileri izlenen bir uygulama bina olsaydı, nasıl bu nedenle insanların kişisel takvimler ve akıllı telefonlar üzerinde olabilir dışarı bu olay veri itmek istiyorsunuz?

Benim düşünce bir. Ics dosyası oluşturun ve vb Google Takvim, Outlook, Exchange aracılığı abone oldu Ama onlar dosyasının bir "anlık" abone görünür ve sürekli güncellemeleri için dosyayı kontrol yok. Ben güncellemeleri neredeyse gerçek zamanlı olarak gerçekleşmesi istiyorsanız, dışarı itmek için daha iyi bir yol olduğunu. Ics iCalendar biçimi daha takvim veri?

Biz benim şirket burada Exchange kullanmak, ve ben (Outlook, Entourage, ya da benim iPhone, benim Exchange kullanıcı hesabına bağlı tüm yoluyla) benim takvimler herhangi bir etkinlik oluşturmak, bu nedenle zaman olay 1 dakika altında 3 uygulamalar görünür .

Benzer bir şekilde benim veritabanından Exchange sunucusuna Olay verileri itmek için bir yolu var mı?

1 Cevap

Zaten Exchange kullanıyorsanız bu yana, belki de bir Exchange ActiveSync randevu isteğini kamçılamak olabilir; aslında XML HTTPS üzerinden olduğunu. Bu EAS konuşmak müşterilerine sınırlar ama bu gereksinimleri dışında olduğundan emin değilim - en her 'akıllı telefon' OS artık EAS destek gibi görünüyor.

Ben bu gelişen olsaydı, ben EAS daha az bir şey son kullanıcının yapılandırmasına çok güvenen olacağını söz konusu olacaktır; olmayan itme protokolleri gerçek zamanlı olarak tasarlanmış değildir. Kişisel takvimler (iCal vb destek olup olmadığını emin değilim) EAS kullanarak ama kaç kişi zaten, artık sadece PC kilitli takvimleri kullanarak emin değilim uygulamaya bağlı olan bir sorun vardır.

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/dd299440%28EXCHG.80%29.aspx