PHP deltified doküman revizyon kontrolü

2 Cevap php

Kullanıcıların belgelere değişiklik yapmak için izin veren bir PHP uygulama varsa, her bir belge için revizyon takibi uygulamak için en iyi yolu nedir? Her revizyon depolama svn ve diğer SCMs kod ile yapmak gibi (yani sadece yapılan değişiklikleri kaydetmek) deltified olmak istiyorum. Ben nasıl çalıştığını çok basit bir düzeyde biliyorum, ama ben bunu uygulamaya düşünmeye başladığınızda, biraz karışık.

Her şeyden önce, bu konuda bana yardımcı olabilir orada bir kütüphane var olup olmadığını merak ediyorum, bu yüzden tamamen benim kendi rulo zorunda değilsiniz.

Ve ben merak ediyorum: Ben sadece orijinal belgenin tam metnini tutmak, ve sonra sadece değişiklikleri kaydetmek, ya da ben son belgenin tam metnini tutmalı ve modifiye her zaman biri olarak farklılıkları kaydetmeniz gerekir Eski revizyonlar?

Eski ben sitede gösterilen edilecek bir sayfa kapmak istiyorum, o zaman, ben başında başlar, ve ben güncel sürümünü ulaşana kadar sonra yinelemeli, revizyonlar dayalı verilerinizi güncellemek zorunda mı? Çok düzeltme var bu kez acı yavaş olmayacak mı?

PHP nasıl fark / yama tip işlemleri sayfalarının deltifying ve yeniden yapılandırma kolaylaştırmak için ne yapabilirim?

Onlar bunları düzenleme olduğunuzda sayfalarında kilitleri değer olurdu? Ya sayfalar 'çatışma devletler' içine alır ve çatışma çözümü operasyonları var - farklı parçaları, vb değiştirerek eğer iki kullanıcı aynı anda aynı sayfa değiştirmenize izin - Ben bu olacak ne kadar zor deli düşünme gidiyorum. Ahh!