2010 Visual Studio Yerli php desteği?

12 Cevap php

Visual Studio 2010 yerel PHP kodlama destek olacağı rivayete herhangi bir gerçek var mı?

(http://www.codeplex.com/php4vs)

Eğer değilse, seçenekleri nelerdir? (VS.Php hariç)

12 Cevap

Visual Studio 2010 PHP desteği olmayacak. Ancak, Visual Studio 2010 için bazı dil desteği eklemek için "nispeten kolay". Istediğiniz tüm dizim, oto yorum / yorum kaldırma, ve şortlar eşleştirme, nasıl yeni genişletilebilirlik modeli bilen birisi tarafından bir oturuşta yapılabilir ise çalışır.

Bu yazıyı yazdıktan sonra, ne demek istediğimi göstermek için bir eklenti yapmaya başladı. Ben sadece. Php uzantısı PHP (ilk resim) desteklemez Expression Web 3 ile kayıtlı olduğunu unutmayın WordPress kaynağını indirildi.

Bir uzantısı (ikinci resim) benim 15 dakika girişimi olarak etkileyici değil, ama ben bu soruya cevap sonra ben started üzerinde çalışıyoruz unutmayın. Edit: ayrı renk anahtar kelimeler / global fonksiyonlar / küresel nesnelere güncellendi.

PHP"> Microsoft Expression Web</p>

<p>Visual Studio için <img src=

CodeLobster php check out, ücretsiz ve çok benzer bir görünüme sahiptir ve visual studio hissediyorum artı ıntellisense ve hata ayıklama desteği vardır.

Ben tavsiye ederim PHP Tools for Visual Studio - VS2010 ve VS11 için yeni bir PHP entegrasyonu.

  • dizim PHP sözdizimi highlighting
  • Intellisense (tooltip, işlev tanımı gitmek, kod tamamlama yardım, ...) intellisense here
  • Kod gezinme
  • özel dosya uzantıları
  • entegre belgeleri

Onun temel özellikleri ücretsiz, hızlı ve istikrarlı (benim için tercih edilir)

Bildiğim kadarıyla, VS.Php 2.7 büyük projeler (10000 + dosyaları) ele biraz olarak büyük projeler geliştirilmiş

Bir deneyin ve bana bildirin,

Juan

www.jcxsoftware.com

Bu VS 2010 doğal Php destek olacak doğru değildir.

AFAIK tek seçenek VS.Php ve VS.Php vardır. ;)

Benim projelerinden biri görüntüleri ve diğer öğeler, 12.000 php ve js komut dosyaları hakkında toplam, VS.Php ona baktı ve kustu ancak içerdiğini, 30.000 'den fazla dosya var. Geri şimdi netbeans için. Netbeans bu js desteği de dahil olmak üzere ne yaptığını şaşırtıcı ama ben java tabanlı uygulamalar NEFRET. Onlar yol çok yavaş ve yağ vardır.

Visual Studio bağlantıları, araçlar ve burada listelenen projeleri değil (sadece Visual Studio ve PHP projectsa ve web siteleri oluşturmak mümkün anlamına gelir) değil, "doğal" desteği sayesinde PHP desteği çeşitli tipleri vardır.

WebMatrix, başka bir Microsoft ürün (ücretsiz) doğal destek var. Sen Web Platform Installer üzerinden yüklemek ve hemen sıfırdan PHP sitelerini bina başlatmak ya da vb WordPress, Drupal gibi çeşitli PHP 3. parti çözümler yükleyebilirsiniz

WebMatrix da (web platformu yükleyici aracılığıyla yüklenebilen MySQL-> Net konnektörü aracılığıyla sadece Web PI aracı MySQL arama) MySQL için oldukça iyi bir destek var. Sen WebMatrix içinde yeni veritabanları oluşturmak değil ama veritabanı (sadece mysql.exe komut satırı ile veritabanı oluşturmak) oluşturulduktan sonra tabloları ve verileri oluşturmak ve düzenlemek olabilir.

Gerçek php projeleri için en iyi çözüm, küçük veya büyük olsun "Zend Studio" dir.

Sadece Komodo kullanmak, özgür ve ticari hem de IDE var

Komodo orada iyi çoklu platform ücretsiz sürümüdür ...

phpDesigner7 PHP için en iyi çözüm oldu

Dreamweaver kullanabilirsiniz. Bu, kod dinamik hata algılama, web üzerinde kullanılan çoğu dil desteği, css desteği, html5 vs codehinting etti