NetBeans için ReSharper gibi addon

3 Cevap php

NetBeans (tercihen 6.8) için herhangi bir ReSharper gibi addon var mı? Ben PHP için NetBeans kullanıyorum.

Ben şu özellikler gerekir:

  • kod analizi çeşit ekleyin
  • Bazı akıllı üstlenmeden arayüz eklemek
  • Geçerli kod tamamlama sistemini geliştirmek
  • vurgulayarak kod daha fazla seçenek eklemeniz

Şu anda tam olarak kullanıcı-dostu olmayan birden çok harici araçları kullanarak ve ben, tercihen, bir araç içinde tüm olmasını istiyorum. Belki başka bir PHP IDE böyle bir şey var.

Jani Hartikainen cevabım EDIT: Bit daha fazla detay.

3 Cevap

Eğer sadece aynı geliştiricilerin yeni bir PHP IDE denemelisiniz Resharper isterseniz! Üstlenmeden, statik kod analizi, akıllı tamamlama - JetBrains WebIDE

Sen this netbeans plugin ile PHP_CodeSniffer çalıştırabilirsiniz. Ancak belki istediğiniz analizleri ne tür hakkında daha spesifik olmalı - Belki de bu kaçırıyorsun bazı analiz katacak?

Ben NetBeans için yerleşik üstlenmeden araçları farkında olduğunu varsayıyorum? Bildiğim kadarıyla, onlar şu anda PHP için en gelişmiş IDE entegre olanlardan bazılarıdır.

Ayrıca kod tamamlama için istiyorum geliştirmeleri ne tür açıklamalıdır. NetBeans örneğin hızlı bir şekilde yerleştirilmesi için PHPDoc ve kod şablonları görüntülemek için destek dahil olmak üzere çok iyi tamamlama yerleşiğine, döngü için hazır bulunmaktadır.

Ben hiçbir IDE çok dramatik vurgulayarak değişen destekler korkuyorum. Belki de bu daha iyi açıklamak gerekir? Neden nasıl değiştirebilir ve ki?

Ben Alexey Gopachenko katılıyorum; PhpStorm muhtemelen Php için bu özelliklerin hepsi var. O yazılım çalışır ve ben erken erişim programı sürümü ağır bir kullanıcı değilim.