Blogging Yazılım Nesne Tabanlı?

4 Cevap php

Ben öğrenmek için bazı görece basit, iyi yazılmış nesne yönelimli kod arıyorum. Ben bir acemi değilim.

Şimdiye kadar WordPress ve Serendipity baktım. WordPress büyük ve Serendipity nesne yönelimli değildir. Kötü şeyler yapmak için, her ikisi de hala PHP4 destekler.

Herhangi bir öneriler? Teşekkürler!

4 Cevap

PHP ile sopa istiyorum varsayarsak, Drupal odaklı çok nesne - ve gelecek Drupal 7 sürümü ile daha çok oluyor. Ben Drupal 7 sadece PHP5 olacak, bu yüzden bazı özellikleri kullanıyor inanıyorum.

Dedi ki ... oldukça büyük olduğu gibi emin değilim, ama sizin ihtiyaçlarınız için nitelendirir, Modül tabanlı yaklaşım çok daha kolay etrafında baş almak için kılacak, sistem zaten işlevselliği ayrı bloklar halinde bozuldu demektir.

Alternatif olarak, eğer uygunsa öğrenme stili için, Microsoft Press "Nesne Düşünme" bir kopyasını kapmak. Bu dil agnostik ve anlaşılır ve kolay hem de uygulamak için şu şekilde kavramları kapsayan gerçekten really iyi.

Bir temel, nesne yönelimli blog kurulumu hakkında öğrenme ilgileniyorsanız, dikmesi yüklemeyi deneyin ve Pylons kitapta Basit Sitesi öğretici izleyin. Bu artımlı bir şekilde bir blog kurma tüm temelleri üzerinden yürür ve sadece büyük bir proje ile okuyorsanız eğer aksi geçiştirmeye olabilecek detayları hakkında tartışma bir yeri vardır.

Joomla!, aynı zamanda iyi bir seçenektir. Bu oldukça büyük, ama kesinlikle yönetilebilir ve size OO PHP ile neler yapabileceğini bir çok gösterir

Ayrıca bloglama motoru daha CMS daha bulunuyor, ama müdürleri bazı benzer.

İyi şanslar!

Codeplex ASP.NET iyi birine sahiptir

BlogEngine.NET