Bu setlocale güveniyor, ve yerel ayarlar yüklenen güvenmek uygulanabilir mi?

2 Cevap php

I strftime, ben kullanmak tutucudur %x ile yerelleştirilmiş tarih dize oluşturmak için çalışıyordu. Dil / yerel uygunsuz karakterler ile bir dize oluşturulan böylece setlocale(LC_ALL, array('jp','japanese')), ancak ne yerel kullanılabilir idi. Daha sonra ja_JP.utf8 yerel yüklenmiş ve dizi ve tarih biçimlendirme sayısında ilk elemanı olarak ben çözüldü ettiğini belirtti.

Benim sorum ben hep yerel ayarlar yüklü güvenmek gerekir? Ben kök erişimi kutulara bunları yüklemek için ne kadar farkında değilim, ama eğer ben erişiminiz yok mu?

İnanıyorum Zend_Locale ve Zend_Translate Bana bu işletme için pratikte mümkün olmadığı izlenimini veren, at all setlocale güveniyor ama nedense içeride bunu yapmayın düzey uygulamalar.

Ben muhtemelen benim uygulamada Zend_Locale ve Zend_Translate kullanabilirsiniz biliyorum ama o da ben sadece bu güvenmemeniz olabilir neden olan en az bir yıl boyunca, PHP4 desteklemesi gerekir.

2 Cevap

Setlocale () benim muayene doğru ise, cevap: Hayır ve hayır. Kendi adını yaptığı gibi yüklü yerlerinden aralığı değişir, ve belli bir yereli kullanılabilirliği sonuçta toplam kesin olarak tahmin edilemez.

Uygulanabilir, evet. Bilge, hiç!