WHMCS e-postalar sorunu

2 Cevap php

Bir test host paketi için ben WHMCS zaten kurulum var ben sipariş işlemini test ediyorum. Ben ilk yatırdıktan sonra otomatik kurulum ürün için belirledik. "Sipariş Onay", "Müşteri Fatura", "Fatura Ödeme Teyit" ve "Hoşgeldin": Sipariş tamamlanır whmcs yeni müşteri için sadece dört e-posta gönderir gittiğinde. Bu cpanel giriş bilgilerini içermelidir "Yeni Hesap Bilgileri" e-posta göndermek değildir. Ben başarıyla cPanel istemci alanına giriş ama olamaz.

I checked the account from my administrator area and I see where it says active and paid also. I have tried several times to setup a test account to see if it would send the email with the cpanel login but it never sends it, though it sends all others. Reply With Quote

2 Cevap

--- Kur --- ürünler / hizmetler gitmek servisinizi düzenlemek ve sekme "ayrıntılar" in "Hoş Geldiniz e-posta" alanına "hosting hesabı hoşgeldin e-posta" seçeneğini seçin.

WHMCS admin alanında sekme "Utilities" sekmesine gidin ve ardından sistem hesabı oluşturmak için cPanel / WHM sunucusuna bağlanmak için trys zaman hataları oluyor görmek için günlüğüne bakmak.

Muhtemelen çizgisinde gider bir hata görebiliyordu

"Modül Başarısız oluşturun - Servis ID: 26 - Hata: -: 6 kodu (Curl Hata) dizi'' çözülemedi"

Hangi WHMCS ana bağlanamıyor gösterir. Daha sonra düzgün "Sunucular" sekmesinde yapılandırılmış sunucu barındırma sahip olduğundan emin olmak için kontrol etmelisiniz. WHMCS hesabı oluşturmak için sunucuya bağlanamıyor gibi yine bana geliyor ve böylece hiçbir şey olmuyor.