Kentsel Sözlük başparmak sistemi

2 Cevap php

Ben bir başparmak sistemi uygulanması düşünüyordum, ama onlar bunu yapmak için yeni bir hesap oluşturmak sürece mayın birden fazla oy insanların olasılığını ekarte böylece kayıt gerektirir. Bu yüzden Urban Dictionary 'başparmak sistemi hakkında merak ediyordum. Nasıl çalışır? Insanlar bir iPhone olduğunuzda ancak IP'ler özellikle çok sık değiştirmek ve yok defadan fazla oy mümkün olmaz bu yüzden ben, benim IP bir veritabanında saklanır olacağını hayal ediyorum. Muhtemelen kurabiye ve IP denetimi bir arada. Herkes bana daha iyi bir fikir verebilir misiniz? Eğer birden fazla oy yok sağlamak için onlar ne kontrol istiyorsunuz?

Bunun yerine benim bir kamu sistemi yapmak istiyorum çünkü ben sormak nedenidir. Belki benzer hatta bir melez, SO bir hesap oluşturmadan önce bir soru sorabilir nerede ve ardından iki birbirine bağlı olması. PHP ve MySQL kullanıyorum.

2 Cevap

Hemen hemen her zaman kurabiye ile bitti. Dediğiniz gibi, IP'ler onlar değiştirmek gibi (safça) kullanılır, ya da pek çok kişi (belirli bir ofiste, yani herkes, vb) kapak olamaz.

Ama güvenilir değil çevrimiçi anketler zaten, hiç kimse umurunda bir sorunu çözme hakkında çok endişe alamadım. Sen daha 'akıllı' kuralları uygulayabilirsiniz ama o zaman tüm iş için alıyorsanız ne fayda sormak gerekir.

Şahsen, ben gitmek istiyorum:

  1. Kurabiye
  2. Zorla kayıt oylama
  3. Seçmen davranışlarını analiz çeşit

Insanlar sadece daha fazla oy göndermek, sürekli kayıt olabilirsiniz söylemeye gerek yok çünkü. (Açıkçası, para zaman, açısından) gerçekten insanların oy almak ne fayda bağlıdır, ve ne kadar önemsiyorsun.

Ben kentsel sözlük günde birden fazla oy için izin verir biliyorum. Her altı saatte tam olarak bir kere.