On-The-Fly PHP Resim Üretimi

3 Cevap php

İnsanların bunları kullanmak için bir afiş oluşturmak için olanak sağlayacak bir komut dosyası geliştiriyorum. Bu özelleştirilebilir. Özelleştirme sürecinde, ben yerinde afiş tekar sahip olmak istiyorum. Böylece değişiklikleri görebiliyordu. Onlar afiş oluşturmak ve tamamen onunla yapılır sonra onlara bunları kullanmak için bir link verecek. Bu bağlantı afiş önbelleğe alınmış bir sürümü olacak ve bu yüzden sık sık her önbelleğe olacaktır. Ben sunucu aşırı yük önlemek için benim on-the-spot nesil kötüye engel herhangi bir yolu var mı? Ben bu yüzden sadece benim JavaScript bunu yeniden olabilir yapabilir bir yolu var mı? Benim için bunu yapmak için aracı çeşit olsaydı ve daha iyi olurdu. ;)

Herhangi bir yardım büyük beğeni topluyor! Teşekkürler!

3 Cevap

Soru oldukça belirsiz görünüyor. Ile başlamak için, işliyoruz görüntünün boyutlarını sınırlamak. Büyük görüntülerin daha fazla sunucu yükü ve daha fazla bellek tüketimi anlamına gelir. Ayrıca, şunları yapabilirsiniz:

  • Seans başına istekleri sayısını sınırlayın.
  • Anti-bot mekanizmaları (oturum değişkenlerini tanımlama ve yönlendirme vb kontrol) kullanın.

Ben geçmişte bir banner yapıcı aracı yapmıştı ama o komut istismar olabilir eğer öyleyse ben rahatsız etmedi kayıt ve giriş gerektirir portal web sitesinin bir parçası oldu.

Çok genel bir soru. İlk olarak, GD functions ile neler yapabileceğinizi göz atın. Sen, yeniden boyutlandırma, kırpma, birleştirme ve diğer bazı temel görüntü işleme şeyler yapmak, böylece filtreleri düşünmeye olsaydı photoshop gibi, işe yaramaz olabilir. (Sürece ben söyleyebilirim)

Then, if you want to make it work in JS there will be a small issue: you will have to process it both in JS and PHP so the thing the user sees in the browser is the same it will be processed with PHP.
There is no easy image processing in JS (mainly because of IE), so I'd start looking for documentation. I haven't checked it out, but perhaps RaphaëlJS could be a good start.

Belki JavaScript anahtar çeşit üretmek ve PHP doğrulamak olabilir?