browscap ini yönergesi girilmedi

2 Cevap php

Ben onların Tarayıcınız Javascript desteklemiyor insanları uyarmak için bir girişim get_browser() fonksiyonunu kullanıyorum. Aslında onlar inşa ediyorum bir web uygulamasının bazı bölümlerini kullanabilirsiniz bunları anlatmak için kullanıyorum. Ben bunu kullanarak korkuyor geliştiriciler dinlemekten yoruldum çünkü ben düzgün JavaScript kullanmaya karar verdik ve ben dilde bazı büyük potansiyel gördüm. Ben sapmak, burada hatadır.

browscap ini yönergesi girilmedi

Şimdi bu ben somthing bunu php.ini ayarlamak gerekiyor demektir hayal ediyorum. Birisi bana bu sefer biraz yön verebilir misiniz?

2 Cevap

Ben bu algılamak için "en iyi" çözüm olduğunu sanmıyorum bir tarayıcı web siteniz için gereken destekler:

  • first of all, browsers can lie -- they can send whatever thay want as User-Agent
    • Ve bir destek verilen bir sürümü ne gerek desteklemelidir bile, JavaScript yine devre dışı bırakılabilir.
  • Bu Javascript gelince ikinci, bir tarayıcı ne yapabilirim algılamak ya da daha fazla "doğru" yolu vardır.

Tarayıcı aslında neye ihtiyacınız destekliyorsa ikinci nokta için, test etmeniz gereken - ve bu browscap olarak bir listede güvenmeyin.


Still, to answer your question about browscap : there is a note at the bottom of the manual page for get_browser that says (quoting) :

Note: In order for this to work, your browscap configuration setting in php.ini must point to the correct location of the browscap.ini file on your system. browscap.ini is not bundled with PHP, but you may find an up-to-date » php_browscap.ini file here.
While browscap.ini contains information on many browsers, it relies on user updates to keep the database current. The format of the file is fairly self-explanatory.

Yani, var:

  • browscap dosya indirmek,
  • ve php.ini dosyasındaki browscap yönergesi ayarlayın, böylece indirdiğiniz dosyaya işaret.

Ben bu konu eski olduğunu biliyorum, ama sen gibi bir şey kullanabilirsiniz:

<noscript>JavaScript must be enabled</noscript>

JavaScript etkin değilse gösterilecek.