Herkes deneyimi MYOB ile entegre var?

2 Cevap php

MYOB ile bir web uygulaması entegre bakıyor. Çok orada dokümantasyon açısından yok. Ben bir katman sağlayan şirketlerin çift, ama hiçbir şey vaat buldum. Sadece orada bir başkasının bu deneyim oldu ve bana biraz zaman kazanmak mümkün olabilir eğer görmek düşündüm.

Şerefe

2 Cevap

Hi: Depends what you want to do with the myob database. Retrieve information is fairly easy, there is a myob odbc connector you can install.

Yaz izni, bir myob geliştirici ortağı olmayı gerektirir size yılda bir maliyeti çok daha fazla.

Ben MySQL MYOB db verilerini senkronize etmek için bir iş yaptı. Yani myob db tüm güncelleştirmeleri değil başka bir yol etrafında mysql yansıtılır, ancak

Sen beklemek isteyebilirsiniz ...

MYOB bu hareket, onların 90's style application (netbios / vb) elden edilir. Bir API'si ile net framework (onlar Q2 2010 taşınır, bu Q2 2009 yapılabilir söyledi).

Onlar olmayan şikayet SQL sözdizimi (insert / seçiniz), yes that's right only two keywords... (fikir sorgusunu vida varsa, kredi tabloya bir ekleme yazmak zorunda, bir faturaya söylüyorlar)

Ne yazık ki, okuma / yazma işlevselliği MYOB lisansı ile gelmiyor. Yanlış hatırlamıyorsam eğer o AUD$250 bir kez ve AUD$800yr yazma izinleri için için okuyun edildi. Emek keser gibi Çoğu şirket gelemez.

Bu MYOB uygulamayı çalıştırır ve arka planda bırakır, çünkü ODBC sürücüsü zor kullanmak. (Sorgulamak için kendi dinlenme hizmet oluşturmak isteyebilirsiniz)