Outlook üstünlüğüne dayalı PHP komut yürütülürken

1 Cevap php

Ben günlük veri Access tarafından işleniyor e-posta yoluyla dökümü (Outlook kurala dayalı, VBA eki ayıklanması ve Erişim prosedürleri çalışıyor, bu yüzden bir rapor almak) alıyorum.

Veri dökümü büyük ve daha büyük oluyor, ve Access benim kaynaklarını tüketir hangi yerel olarak çalıştırmak olduğunu akılda sahip olduğu gibi, bunu daha verimli hale getirmek için bir PHP / MySQL sunucusu kurmak istiyorum.

Ben yüz ilk sorun PHP yürütme ile Outlook kuralı bağlamak nasıl? (Apache / MySQL kurmak ile ben, Outlook, Windows tabanlı makinede kurmak zorunda kalacak gibi (WAMP))

Herkes Outlook PHP çalışmasını başlatmak için nasıl bazı anlayışlar paylaşabilirsiniz?

Yardımın için teşekkürler!

Srdjan

1 Cevap

Access ve VBA kullanılarak mevcut bir kurulum var, ve siz bunun arkasında iyi bir veritabanına ihtiyacınız varsa, sadece PHP olmadan MySQL kullanımı ve MySQL ODBC sürücüsü yerine (sen varsayılarak şu anda kullandığınız Access bağlantıyı kullanabilirsiniz olamazdı Şu anda erişim veritabanına bağlanmak için ODBC kullanarak)

Isabet yerel makinenizde çok yüksek olduğunu ve bu sizin VBA kodu için birçok değişiklikler yapmak zorunda olmamalıdır oldukça basit olmalıdır, bu şekilde bile mysql yerel çalışıyor olması olmazdı.

Tabii ki, bunu yapacak mı sizin erişim db oluyor başka ne bağlıdır

Eğer değilse php kullanarak ve Outlook harici bir yürütülebilir dosya olarak çağırmak gerekir PHP Komut Satırı Arabirimi (CLI) kullanarak deneyebilirsiniz. Sadece çalıştırmak istediğiniz php script adını php.exe geçmek

GÜNCELLEME:

Ben hiçbir şekilde bir VBA uzmanı değilim ama kabuk işlevi VBA içinde PHP CLI çalışmasına izin olacak gibi görünüyor

Shell("path/to/php.exe phpscript.php")

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/xe736fyk(VS.71).aspx

Eğer wamp makinede php.exe alabilirsiniz Tabii ki bu sadece (yani yerel bir makine veya uygun klasöre ağ erişimi) çalışacak

Wamp sunucusu ayrı bir makine olmak için ise alternatif olarak, daha sonra php script url arayarak çalıştırmak üzere tetikleyebilir. Ben XMLHTTP nesne sizin için bu yapacağını düşünüyorum

Dim xmh As Object

Set xmh = CreateObject("MSXML2.XMLHTTP") 
xmh.Open "GET", "http://urlofphpserver/script.php", False
xmh.Send