PHP Aklı Kontrol

4 Cevap php

I am looking for applications or methods for performing sanity checks of php code. I hope to to avoid finding out about the coding mistakes the hard way, but instead find them before publishing the website.

= ve benzeri çalışma zamanı yöntemleri display_errors çok geç sorunları bulmak.

Bugüne kadar ben yeterince kapsamlı olmadığını düşünüyorum aşağıdaki yolları bulduk:

  • php içinde php_check_syntax ()
  • Komut satırından php-l
  • ioncube php kodlayıcı
  • editörler olarak netbeans ve eclipse

Erken PHP kodu sorunları bulmak için daha iyi bir yolu var mı?

4 Cevap

PHP kodu Sniffer bir dizi standart kod yazıyoruz sağlamaya yardımcı olabilir.

http://pear.php.net/package/PHP_CodeSniffer/

PHP_CodeSniffer tanımlanmış bir kodlama standardı ihlallerini tespit etmek ve "bayılmadım" PHP, JavaScript ve CSS dosyaları sıfırlar PHP5 betik. Bu kodu temiz ve tutarlı kalmasını sağlar önemli bir geliştirme aracıdır. Ayrıca geliştiriciler tarafından yapılan bazı ortak semantik hatalarını önlemeye yardımcı olabilir.

Kod denetimi gerçekten içine almak istiyorsanız arada, böyle bir süreci otomatize için phpUnderControl gibi bir şey ile birlikte Code Sniffer, phpunit ve repo entegre edebilirsiniz.

Nasıl dersin birim test? =) http://www.phpunit.de/

Elbette biraz arka şerit ve bir arkadaşı, iş arkadaşı olsun ... ya ben bunu söylemek bir Coding Buddy cesaret olabilir - bunu kontrol yaparken kodunuzu kontrol olmanın gerçek bir insan almak daha iyi bir şey :)

DMS Software Reengineering Toolkit sözdizimi kontrolleri yapar tam bir PHP çözümleyici vardır. İstediğiniz tüm sözdizimi denetimi ise bu büyük bir sistemdir.

Almak için bir yolu "sadece" DMS yokluyordu sözdizimi SD PHP Formatter olduğunu. Bu araç güzel PHP kodu biçimlendirir. Bunu yapmak için, önce onu ayrıştırır (sözdizimi çek var) ve daha sonra PHP dili kurallarına göre ima yapılarına göre bunu prettyprints. Tabii ki, sadece biçimlendirilmiş sonucu görmezden gelemeyeceğini ve sadece hataları ayrıştırma arayın.

Eğer test kapsamı fikir isterseniz, size SD PHP Test Coverage aracı düşünmelisiniz. Bu çalıştırdığınızda idam olur ne olduğunu belirlemek için enstrümantasyon ile doldurun, kaynak kodu ayrıştırmak için DMS paketler. Açıkçası sözdizimi hala inşa kontrol yanı sıra, test kapsamı olanağı sağlayarak sahiptir.