O Kayıt oluşturan nesnelerin içinde bir Registry Desen nesne aramak için Tamam mı?

1 Cevap php

Ben tekiz ve kayıt desen kullanımı hakkında son zamanlarda bir kaç soru sordum ama burada ben yeni bir soru.

Diyelim ki ben 20 diğer sınıf dosyaları ve site genelinde iç erişimi olması gerekir PHP 3 ana sınıf nesnesi var diyelim.

  • Veritabanı nesne
  • Önbellek nesnesi
  • Çekirdek nesne

Ben o zaman "Kayıt nesne" arayacak olan 1 kayıt nesne içine bu nesnenin tüm 3 saklamak için bir kayıt deseni kullanabilirsiniz

Biz emin sadece Defteri nesne 1 kez çağrı yapmak, böylece kayıt defteri sınıf bir tek yöntem olacaktır.

Senin tavsiye gereken yere kadar tüm iyi, burada. Tüm 20, diğer sınıflar şimdi ben yukarıda söz 3 ana nesnelere erişimi var. Ama yukarıdaki bu 3 nesnenin içinde, onları da kayıt nesnesi dahil olması için ok? Onlar da birbirlerine erişimi gerekir, ya da ben sadece bu 3 her birinin içinde veritabanı önbellek, çekirdek ve nesne için bir tek yöntem başvurmak gerekir, çünkü? Bu aptal bir soru olabilir ve kayıt nesneden tekil muhtemelen Kayıt makyaj nesneler içinde reistry dahil ok yapar çünkü ben muhtemelen biraz karıştı?

1 Cevap

Neden sadece bu 3 sınıflar statik yapmazlar? Ben tür PHP'nin PDO sınıfını genişletir ve bana bu gibi kullanmasına izin statik veritabanı sınıfını kullanıyorum:

$sql = "SELECT * FROM table";
foreach(DB::query($sql) as $row) {
  // do something
}

Ben gerçekten özellikle şeyler bu "küresel" bir tür için statik sınıfları / işlevleri kullanarak bu şekilde seviyorum. Belki de bu da sizin için bir seçenek mi?